Auga - Bio Polievka šampiňónová krémová, 400g *CZ-BIO-001 certifikát
Kód: 40161Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 80 eur.
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Auga - Bio Polievka šampiňónová krémová, 400g
Výdatná a chutná 400g porcie krémové polievky z organicky pestovaných šampiňónov zachutí nielen vegánom. Korením a morskou soľou jemne dochutená šampiňónová polievka podporí váš zdravý životný štýl. Čerstvé a kvalitné bio polievky z prémiovej zeleniny sú pripravené na rýchlej príprave a konzumácii .
Hutná šampiňónová bio polievka od Auga Organic
- Má vyvážené nutričné hodnoty a výnimočne krémovú chuť.
- Je vyrobená iba zo 100% bio ingrediencií a bez kontaktu s chemickými hnojivami a pesticídmi.
- Pestovanie s ohľadom na udržateľnosť krajiny a pôdy.
- Moderné a ľahké obaly s nízkou CO2 emisiou.
- Ročná trvanlivosť.
- Litovská spoločnosť AUGA patrí v súčasnosti medzi najmodernejšie bio potravinárske spoločnosti v Európe.
Spôsoby prípravy
- Vložte vrecko do hrnca s vriacou vodou na 10 minút.
- Vložte vrecko do mikrovlnej rúry na 3-4 minúty pri 750W výkone.
- Vyprázdnite vrecko do hrnca a za stáleho miešania ohrievajte cca 3 minúty na miernom ohni.
Zloženie
Šampiňóny * 50%, pitná voda, kokosový nápoj* (kokosový extrakt*, pitná voda), ryžová múka*, korenie*, morská soľ*. * z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva.
Upozornenie
- Bio polievka neobsahuje konzervanty, alergény.
- Uchovávajte v chlade a suchu v teplotách 0-25 ° C, nevystavujte priamemu slnečnému svitu.
- Po otvorení spotrebujte.
- Ďalšie informácie nájdete na etikete.
Nutričné hodnoty
100 g | |
Energetická hodnota | 43 kcal / 179 kJ |
Tuk | 1,9 g |
Nasýtené tuky | 1,8 g |
Bielkoviny | 1,8 g |
Sacharidy | 4,6 g |
Cukry | 0,3 g |
Soľ | 0,7 g |
Veľkosť balenia
400 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Hotové jedlá |
---|---|
Veľkosť balenia: | 400 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.