Novinka! BrainMax Zinc Complex! Zakúpite: ZDE

Carb Killa 60 g bílá čokoláda

Kód: 1906
€2,21
Skladom

Proteínové tyčinky Carb Killa® sú pečené pomocou špeciálnej technológie zaručujúce výnimočnú chuť a jemnú, chrumkavejšiu štruktúru. Tyčinky obsahujú vysoký podiel proteínov, vlákniny a naopak málo cukrov.

Sú dostupné v mnohých príchutiach, vždy tvorené tromi lahodnými vrstvami, preliate čokoládou. Vďaka nízkemu obsahu cukru a vysokému obsahu proteínov ide o ideálnu desiatu pre akúkoľvek dennú dobu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Balenie: 

 
60 g



Odporúčané dávkovanie: 

 
Berte kedykoľvek počas dňa na desiatu, alebo po ukončení tréningovej jednotky ako doplnenie energie.
 


Upozornenie

 
Skladujte pri 15-22 ° C, v suchu, tme, mimo dosahu detí. Môže obsahovať stopy pšenice, lepku, vajec, sezamu, arašidov a suchých škrupinových plodov. Nenahrádza vyváženú a pestrú stravu. Produkt obsahuje viac ako 10 g / 100 g polyoly: nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky.

 

Výživové údaje príchuť biela čokoláda:


 
 Počet dávok v balení: 1 x 60 g
 100 g
 60 g (1 tyčinka)*
 Energetická hodnota
 1498 kJ/ 358 kcal
 899 kJ/ 215 kcal
 Tuky
 13,5 g
 8,1 g
 Z toho nasýtené mastné kyseliny
 6,9 g
 4,1 g
 Sacharidy
 25,4 g
 15,2 g
 Z toho cukry
 3,3 g
 2,0 g
 Z toho polyalkoholy
 21,2 g
 12,7 g
 Vláknina
 10,0 g
 6,0 g
 Bielkoviny
 37,4 g
 22,4 g
 Soľ
 0,61 g
 0,37 g
 



Zloženie:

 
príchuť biela čokoláda: biela čokoláda 23% (sladidlo maltitol, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor sójový lecitín, vanilka), mliečny proteín (kazeinát vápenatý, mliečny proteínový izolát, srvátkový proteínový izolát), plnidlo polydextróza, želatínový hydrolyzát, zvlhčovadlo glycerol , sójová bielkovina, sójový olej, palmový tuk, sladidlá (xylitol, sukralóza), nízkotučné sušené mlieko, nízkotučné kakao, sušená smotana, tapiokový škrob, soľ, emulgátor E472c, vanilka, aróma (obsahujúce mlieko), slnečnicový olej, farbivá (beta karotén , oxid titaničitý).

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: