NOVINKA! Blight Smile - 100 % účinná, jednoduchá a bezpečná svetelná technológia bielenia zubov. Zakúpite TU

Carb Killa slaný arašid, 60 g Expirace 11/2021

Kód: 6009
Akcia
Značka: Grenade
€2,30 –9 %
CarbkillaBar60gSaltedPeanut grenade
€2,30 –9 % €2,10
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Proteínové tyčinky Carb Killa® sú pečené pomocou špeciálnej technológie zaručujúcej výnimočnú chuť a jemnosť, majú chrumkavejšiu štruktúru. Tyčinky obsahujú vysoký podiel proteínov, vlákniny, a naopak, málo cukrov.

Sú dostupné v mnohých príchutiach, vždy tvorené tromi lahodnými vrstvami, preliate čokoládou. Vďaka nízkemu obsahu cukru a vysokému obsahu proteínov ide o ideálnu desiatu pre akúkoľvek dennú dobu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Balenie: 60 g

Upozornenie:

Skladujte pri 15-22°C, v suchu, tme, mimo dosahu detí. Môže obsahovať stopy pšenice, lepku, vajec, sezamu, arašidov a suchých škrupinových plodov. Nenahrádza vyváženú a pestrú stravu. Produkt obsahuje viac ako 10 g/100 g polyolov: nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky.

 

Výživové údaje:


Počet dávok v balení: 1 x 60 g
 100 g
 60 g (1 tyčinka)
 Energetická hodnota
 1622 kJ/388 kcal
 973 kJ/233 kcal
 Tuky
 17 g
 10 g
  z toho nasýtené mastné kyseliny
 10 g
 6 g
 Sacharidy
 31 g
 18 g
  z toho cukry
 1,4 g
 0,9 g
  z toho polyalkoholy
 18 g
 11 g
 Vláknina
 5,6 g
 3,4 g
 Bielkoviny
 33 g
 20 g
 Soľ
 0,22 g
 0,13 g
 

Zloženie:

 
príchuť slaný arašid: biela čokoláda so sladidlom (32%) (sladidlo maltitol, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, emulgátor sójový lecitín, aróma), proteínová zmes (kaseinát vápenatý, srvátkový proteínový izolát), zvlhčovadlo glycerol, hydrolyzovaná hovädzia želatína, isomalt-oligosacharidy, pečené arašidy (7%), voda, palmový tuk, arašidová pasta (2,6%) (arašidy, arašidový olej), aróma, soľ, sladidlo sukralóza.
 

Proteínová tyčinka so sladidlami, obalená v čokoláde.

Dodatočné parametre

Kategória: Tyčinky a sušenky
Hmotnosť: 0.06 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: