Garlio - Černý česnek tinktura, 50 ml

Kód: 34134
Novinka
Značka: Garlio
€22,44
Skladom (4 ks)

Čierny cesnak, tiež cesnak siaty, je väčšine stravníkov na tejto planéte dobre známou rastlinou, ktorá plodí palice plné strúčikov. Tie s obľubou používame ako základ na dochucovanie pokrmov. Zároveň dobre poznáme pozitívne účinky cesnaku na ľudské zdravie, napríklad v boji s baktériami, infekciou, prechladnutím, oslabenou imunitou alebo napríklad s vysokým cholesterolom. Cesnak je súčasťou nášho jedálnička a kultúry, rovnako ako nášho ľudového liečiteľstva.

Detailné informácie

Podrobný popis

Garlio - Čierny cesnak tinktúra, 50 ml

Naozajstná história čierneho cesnaku siaha stovky, možno tisíce rokov späť do minulosti. Kultúra fermentovania je typická pre ázijské krajiny, najmä Kóreu, kde údajne konzervovali celé palice cesnaku v hlinených hrncoch počas parných letných mesiacov. Tým získali trvanlivú a chuťovo výraznú surovinu do tamojších pokrmov. Teraz znovuobjavujeme kúzlo čierneho cesnaku, či už hľadáme chuťový pôžitok alebo jeho blahodárne zdravotné prínosy. Je zdrojom draslíka, fosforu, zinku, železa, mangánu, vitamínu B6 a B1. Čierny cesnak obsahuje až 5x viac polyfenolov a flavonoidov, až 50x viac antioxidantu SAC, obsahuje všetky známe aminokyseliny.

CESNAK - Zdravotné tvrdenie "ON HOLD" zoznamu podľa nariadenia EÚ 432/2012

  • pomáha udržovať normálnu hladinu cholesterolu a lipidov (tukov) v krvi
  • podporuje zdravé fungovanie srdca a ciev
  • pomáha pri pocitoch ťažkých nôh
  • pôsobí ako antioxidant
  • posilňuje imunitný systém

Zloženie

čierny cesnak, alkohol 40% obj

Dávkovanie

30 kvapiek denne po jazyk. Pre lepšiu vstrebateľnosť povaľovať v ústach aspoň 30 sek.

Upozornenie

Uchovávajte mimo dohľadu a dosahu detí. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

Skladovanie

Skladujte v suchu pri izbovej teplote.

Veľkosť balenia

50 ml

Dodatočné parametre

Kategória: V naturálnej forme
Hmotnosť: 0.15 kg
Velikost balení: 50 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: