BRAIN SALE! Zľavy až - 60%! Viac: TU
BRAIN FRIDAY! Zľava 15% na všetky BrainMaxy! Viac: TU
O chvíľu sú Vianoce! Mrknite na darčeky! Viac: TU

Grešík - himalájska jedlá soľ hrubá - červená, 600 g

Kód: 4463
€1,85
Skladom (3 ks)

Nerafinovaná soľ z ekologicky čistého prostredia.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 80 eur.

Podrobný popis

Himalájska soľ sa ťaží vo veľkej soľnej bani v Pakistane na úpätí Himalájí. Od bežnej kuchynskej soli sa nelíši iba ružovou farbou, ale aj obsahom. Klasická kuchynská soľ obsahuje z 97 % len chlorid sodný. Naproti tomu, himalájska soľ obsahuje až 84 prvkov, ktoré sú pre naše zdravie nenahraditeľné vrátane horčíka, vápnika, chlóru, fosforu, železa, selénu, jódu alebo medi. Keď nahradíte himalájskou soľou bežnú kuchynskú soľ, bude sa vám zdať, že málo solí, a to je práve z dôvodu obsahu ďalších prvkov, nielen chloridu sodného ako pri kuchynskej soli.

Ružové sfarbenie je dôsledkom malého množstva oxidu železitého (hrdza). Zinok, selén, jód a meď sú v soli prítomné v stopových množstvách. Môžeme teda povedať, že himalájska soľ je považovaná za zdravú. Neobsahuje žiadne chemikálie ani aditíva a vyskytuje sa voľne.

Himalájska soľ červená

  • Jemná jedlá soľ z Himalájí.
  • Čistá, prírodná, ručne ťažená a ručne praná soľ tej najvyššej kvality.
  • Himalájska soľ je všeobecne považovaná za jednu z najkvalitnejších a najčistejších solí vôbec.
  • Obsahuje celý rad prospešných minerálov a stopových prvkov.

Táto soľ je čisto prírodný produkt, samozrejme, nie je rafinovaná ani nijak ďalej upravovaná.

TIP:

 Často býva súčasťou zoštíhľovacích diét, pretože pomáha bojovať s celulitídou a zabraňuje nadmernému zadržiavaniu vody v tele.

Dodatočné parametre

Kategória: Korenie
Hmotnosť: 0.6 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: