Novinka! Blight Recovery Belt - riešenie bolestí a zápalov bez liekov a chémie. Zakúpite ZDE

Mamacoffee - Bio Colombia Tolima Bilbao, 1000g

Kód: 6248/MLE
Tip Imunita
Značka: Mamacoffee
€34,03
Skladom
Druh mletie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Káva nás zaujala svojím plným, krémovým telom, vďaka ktorému sa skvele hodí na espresso či na prípravu v moka kanvičke. Zároveň je však vďaka svojej strednej ovocnej kyslosti a sladkosti karamelu vhodná aj na alternatívne prípravy kávy.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Mamacoffee - Bio Colombia Tolima Bilbao

Káva Bio Colombia Tolima Bilbao pochádza z kávovo obľúbeného regiónu Tolima v Kolumbii. Región Tolima je druhým najväčším kávovým regiónom v Kolumbii. Kávy z tejto oblasti sú veľmi oceňované a dosahujú vysoký cupping skôr..
Kávu sme získali od kooperatívy Asotbilbao, ktorá združuje 38 členov v oblasti južnej časti regiónu Tolima. Kooperativa Asotbilbao bola založená roku 2010 s úmyslom byť mostom medzi úradmi a kávovými producentmi a dala si za cieľ zvýšiť kvalitu kávy i produktivitu práce. Jednotlivé farmy sa nachádzajú v nadmorskej výške 1650 m.n.m. až 2100 m.n.m.
Káva má certifikáciu Fairtrade aj Organic (BIO).

Odporúčaná príprava

Vďaka svojmu plnému, krémovému telu sa táto káva skvele hodí na espresso či na prípravu v moka kanvičke. Zároveň je však vďaka svojej ovocnej kyslosti a sladkosti karamelu vhodná aj na alternatívne prípravy kávy, ako je drip, aeropress či Frenchpress, skvele si rozumie aj s moccamasterom.

Krajina pôvodu: Kolumbia

Región: Tolima
Producenti: Kooperativa Asotlilbao
Nadmorská výška: 1650.-2100 m n.m.
Odroda: Cattura, Colombia, tipica, Castillo
Zber: ručný
Spracovanie: opláchnuté
Stupeň praženia: stredná
Chuť: výrazná a vyrovnaná chuť jabĺk, mandlí, jazmínu s výraznejšou ovocno karamelovou sladkosťou
Telo: plné, krémové
Kyslosť: stredná, ovocná po jablku a sladká karamelu


Balenie

1000 g

Mletie

zrno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: