NOVINKA! BrainMax Pure HHC & CBD ! Více: ZDE
Veľká novinka! Vlastná potravinárska výroba! Více: ZDE
NOVINKA: BrainMax Pure protein cookies ! Více: ZDE

MOŠTÁRNA HOŠTĚTÍN - Ocet jablečný BIO, 500ml *CZ-BIO-001 certifikát

Kód: 17045
€2,90
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Zdravá náhrada klasického kvasného octu. Vonia po jablkách a má príjemne kyslastú chuť.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 80 eur.

Podrobný popis

Muštárne Hostětína - Ocot jablčný BIO

Nefiltrovaný aa tepelne neošetrované jablčný ocot v bio kvalite je vyrábaný v Hostětíne kvasením jablčného vína z vlastných zdrojov. Vyrába sa bez pridania kvasiniek či baktérií octového kvasenia. Vďaka tomu, že je tepelne neupravený, je nielen skvelou potravinou pre milovníkov zdravého životného štýlu, ale aj pre vitariáni, ktorí jej výhradne surovú stravu.

Jablčný ocot má široké využitie v kuchyni, ale i napríklad v starostlivosti o vlasy. Pri varení sa používa predovšetkým do receptov studenej kuchyne, ale môžete ho použiť všade tam, kde klasický ocot. Poslúži ako základ na šalátovú zálievku a pridá kyslý chuťový tón všade tam, kde je potreba. Môžete ho použiť aj ako oplach na vlasy. Využíva sa pri takzvanej "no poo" metóde umývanie vlasov.

zloženie

100% kvasný jablčný ocot *. Obsah kyseliny octovej 5%. Sediment a zákal sú znakom prírodného charakteru nápoja. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Skladujte v suchu.

Výživové údaje na 100 ml

Energetická hodnota 65 kJ / 16 kcal
tuky: 0,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,0 g
sacharidy: 0,5 g
z toho cukry: 0,5 g
bielkoviny: 0,1 g
soľ: 0,1 g

Zebra BIO EÚ BIO  CZ-BIO-001

balenie

500 ml

Dodatočné parametre

Kategória: Octy
Hmotnosť: 0.948 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: