Vyskúšajte Blight Recovery belt. Riešenie bolestí a zápalov bez liekov a chémie. Zakúpite TU

NATU - Kešu krém 140g

Kód: 4829
€6,36 –8 %
natu kesu 140 g
€6,36 –8 % €5,82
Skladom

To pravé orechové pre vás! RAW kešu krém je vyrobený šetrným a dôkladným spracovaním kešu orechov tej najvyššej kvality. Pri procese výroby RAW masla teplota nepresiahne 42°C, a tak sú zachované živiny a telu prospešné látky. Jedná sa o úplne prírodný zdroj energie - neobsahuje stabilizátory, aditíva, pridaný cukor, soľ ani iné zvýrazňovače chuti.

Detailné informácie

Podrobný popis

100% Kešu krém 300g

Predstavujeme vám náš kešu krém, ktorý je vyrobený šetrnou metódou zo 100% kešu orechov. Jedná sa o zdroj kvalitnej energie z prírody. Vďaka obsahu zdraviu prospešných rastlinných tukov má blahodarné účinky na náš metabolizmus, podporuje mozgové funkcie a pomáha pri spaľovaní telesného tuku.

To pravé orechové pre vás! RAW kešu krém je vyrobený šetrným a dôkladným spracovaním kešu orechov tej najvyššej kvality. Pri procese výroby RAW masla teplota nepresiahne 42°C, a tak sú zachované živiny a telu prospešné látky. Jedná sa o úplne prírodný zdroj energie - neobsahuje stabilizátory, aditíva, pridaný cukor, soľ ani iné zvýrazňovače chuti. 

Výhody

  • Jemné mletie 100% kešu.
  • Bez pridaných cukrov, soli či iných aditív.
  • Vhodné pre športovcov a v primeranom množstve do redukčných jedálničkov.

Využitie

Vychutnajte si náš krém len tak alebo ho pridajte do kaše, smoothies alebo do pečenia.

Vedeli ste že?

Kešu orechy sú vlastne kôstky kešu jabĺčok, ktoré rastú na strome menom Ľadvinovník západný. Tento strom rastie v trópoch a dosahuje až 12 metrov výšky. Jedno jabĺčko, jeden oriešok. Kešu jabĺčko nám môže pripomínať skôr červenú papriku, ale jeho chuť je sladká s kyslastým koncom.

Alergény: suché škrupinové plody (kešu orechy) a výrobky z nich.

Krajina pôvodu: Česká republika

Zloženie: 100% kešu

Dodatočné parametre

Kategória: Orieškové krémy
Hmotnosť: 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: