Vyskúšajte Blight Recovery belt. Riešenie bolestí a zápalov bez liekov a chémie. Zakúpite TU

NATU - Lyofilizované černice, 20g

Kód: 5150
€2,12
Skladom

Mrazom sušené černice si vďaka šetrnému spracovaniu uchovávajú až 90% všetkých pôvodných vlastností, ako je vôňa, chuť, farba a predovšetkým obsah zdraviu prospešných látok. Lyofilizované ovocie sa pri kontakte s vodou navracia do takmer pôvodného stavu. Černice sú bohatým zdrojom vitamínov E a C. Černice tiež podporujú trávenie a prispievajú k funkcii dýchacieho systému.

Detailné informácie

Podrobný popis

NATU - Lyofilizované černice

Mrazom sušené černice si vďaka šetrnému spracovaniu uchovávajú až 90% všetkých pôvodných vlastností, ako je vôňa, chuť, farba a predovšetkým obsah zdraviu prospešných látok. Lyofilizované ovocie sa pri kontakte s vodou navracia do takmer pôvodného stavu. Černice sú bohatým zdrojom vitamínov E a C. Černice tiež podporujú trávenie a prispievajú k funkcii dýchacieho systému.

Výhody

  • až 90% pôvodných vlastností
  • ľahké a chrumkavé

Využitie

Využite mrazom sušené černice úplne rovnako, ako keby boli čerstvé, do koktailov, zdravých ovocných smoothies, raňajkových kaší. Pekne zafarbia a dodajú nezameniteľnú chuť.

Balenie

20 g

Alergény: Neobsahuje

Krajina pôvodu: Nemecko

Zloženie: Černice celé lyofilizované

Nutričné údaje

Energetická hodnota 1200 kJ / 287 kcal
tuky 6,3 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
sacharidy 39,6 g
- z toho cukry 39,6 g
bielkoviny 7,6 g
vláknina 20 g
soľ 0 g

 

Vedeli ste, že?

Černice obsahujú vitamín C, vitamíny skupiny B, fosfor, železo, horčík a vápnik. Zlepšujú celkovú telesnú kondíciu, podporujú regeneráciu a povzbudzujú imunitu, sú preto vhodným doplnkom pri rekonvalescencii, únave a prechladnutí. Zlepšujú stav cievneho systému, odporúčajú sa pri artérioskleróze, kŕčových žilách, hemoroidoch, a vďaka zvýšenému prekrveniu aj pri poruchách erekcie.

Dodatočné parametre

Kategória: Lyofilizované ovocie
Hmotnosť: 0.03 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: