NOVINKA: BrainMax Astaxanthin! Viac: ZDE

Fusilli z červenej šošovice s paprikovou omáčkou

Suroviny:

Postup:

Cestoviny z červenej šošovice varte v osolenej vode 5 minút. Papriku pokvapkajte olivovým olejom upečte v celku v rúre na 200 takmer do čierna. Nechajte vychladnúť a potom ju olúpte. Do mixéra vložte olúpanú papriku spolu s výpekom z papriky, údenú papriku, drvené paradajky, strúhaný parmezán, lyžicu konopného oleja, štipku soli a korenia. Omáčku rozmixujte do hladka a prehrejte ju na panvici spolu s uvarenými cestovinami. K hotovej zmesi prihoďte lístky z červenej repy, bazalku a dochuťte soľou a korením. Pri servírovaní nezabudnite cestoviny pokvapkať konopným olejom a dozdobiť hoblinkami parmezánu.

Do

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie