NOVINKA: BrainMax Astaxanthin! Viac: ZDE

Hrachové cestoviny so šampiňónmi

Suroviny na 4 porcie:

  • 5 šampiňónových hlavičiek
  • 150 ml smotany
  • 3/4 lyžičky sušeného cesnaku
  • 1 šalotka
  • 3 sušené paradajky
  • lyžice ghí
  • vetvička čerstvého rozmarínu
  • hrsť strúhaného parmezánu
  • Hrsť baby špenátu
     

Postup:

Cestoviny uvarte v osolenej vode, doba varenia je cca 6 minút. Potom vodu zlejte a prepláchnite pod studenou vodou. Na panvici rozohrejte ghí a opražte šalotku spolu so šampiňónmi. Prihoďte čerstvý rozmarín, zmes osoľte, zľahka okoreňte a nechajte rozvoňať. Akonáhle cibuľka zosklovatí, prihoďte pokrájané sušené paradajky a zalejte smotanou. Na miernom plameni nechajte omáčku prehriať, pridajte hrsť parmezánu, sušený cesnak, baby špenát a dochuťte soľou podľa chuti. Na záver celú zmes zmiešame s uvarenými cestovinami a dozdobíme strúhaným parmezánom.

DoCestovinyH

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie