NOVINKA! Prémiový Grass-Fed kolagén! Viac: TU
NOVINKA! BrainMax Omega 3 - Olej z tresčej pečene! Viac: TU
O chvíľu sú Vianoce! Mrknite na darčeky! Viac: TU

Kurča na paprike

Suroviny:

Na 2 porcie:

Postup:

Pre prípravu mäsa môžete ako my použiť pomalý hrniec, do ktorého sme vložili kuracie zadné štvrte, osolili, okorenili sladkou paprikou, sušeným cesnakom a varili 8 hodín v hrnci, potom ich obrali od kosti. Pokiaľ pomalý hrniec nemáte, môžete štvrtky dať do pekáča, podliať trochou vody a piecť klasicky v rúre na 170 stupňov zhruba 40-60 minút. Pre rýchlejší variant stačí opiecť kuracie prsia na panvici, potom podliať trochou vody, aby boli šťavnaté. Keď máte mäso pripravené, pustite sa do omáčky. Papriky umyte na nakrájajte spolu s cibuľou a cesnakom na kúsky. Nakrájanú zeleninu opečte na troche ghí do sklovita (ak pečiete mäso v rúre, môžete tu pridať aj zeleninu). Hotovú zeleninu dajte do mixéra, pridajte sušenú cibuľu, sladkú papriku, údenú papriku, smotanu a trochu šťavy z mäsa. Rozmixujte a dochuťte podľa chuti soľou s korením. Odporúčame podávať s pohánkovými cestovinami, ktoré sú iba za 3 minúty hotové.

DoReceptuPohankoveCes