NOVINKA: BrainMax Astaxanthin! Viac: ZDE

Mrož cheesecake

Suroviny:

Korpus:

Náplň:

  • 250 g jemného tvarohu z vaničky
  • 200 g kyslej smotany
  • 2 vajcia
  • 45 g lyofilizovaných jahôd
  • 70 g xylitolu
  • 15 g škrob / pudingový prášok
  • šťava a kôra z 1/2 citrónu

Na dokončenie:

Postup:

Vločky rozmixujeme a zmiešame všetky prísady na korpus. Formu zľahka vymastíme olejom a spodok vyložíme papierom na pečenie. Korpus lyžicou navrstvíme na spodok formy a dobre uhladíme. Lyofilizované jahody rozmixujeme na prášok a zmiešame všetky suroviny na náplň. Potom náplň nalejeme na korpus a pečieme na 180° 25 min, potom znížime teplotu na 160° a dopečieme ešte 15-20 min - skontrolujeme zatrasením - uprostred sa musí ľahko chvieť (nesmie sa prepiecť inak bude suchý). Cheesecake necháme úplne vychladnúť a uložíme cez noc do chladničky. Druhý deň polejeme rozpustenou čokoládou s mliekom, dáme na 30 min ešte do chladničky, ozdobíme jahodami a môžeme podávať.

do produktu dorta

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie