NOVINKA: BrainMax Astaxanthin! Viac: ZDE

Opečený chlieb s avokádovou nátierkou a grilovanými paradajkami

Suroviny:

Postup:

Avokádová nátierka: roztlačíme polovicu avokáda, pridáme zhruba 2 lyžičky citrónovej šťavy, korenie a trochu soli.

Grilovaná paradajka: paradajku nakrájame na plátky a dáme do misky, kde pridáme trochu olivového oleja, kokosový ocot aj kokosové aminos (možno nahradiť balsamico octom). Dobre premiešame a opečieme na kontaktnom grile (panvici) na troche olivového oleja z oboch strán. Na gril pridáme trošku oleja a opečieme chlieb z oboch strán. Následne na chlieb vrstvíme nátierku a striedavo plátky mozzarelly, bazalku a plátok grilovanej paradajky. Na záver môžete okoreniť a pridať obľúbené semienka.

Opec

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie