NOVINKA: BrainMax Astaxanthin! Viac: ZDE

Plnené portobello šampiňóny

Suroviny:

Postup:

Na panvici opražíme na jemno nakrájanú cibuľu so slaninou. V misie zmiešame mäso, horčicu, coconut aminos, cesnak, soľ a korenie. My sme pridali ešte 3/4 lyžičky sušeného rozmarínu. Do zmesi potom primiešame cibuľku so slaninou. Klobúčiky šampiňónov potrieme z oboch strán ghíčkom, položíme na plech a naplníme mäsovou zmesou. Pečieme v rúre na 180 stupňov cca 15 minút, potom na každý klobúčik položíme plátok syra a pečieme ďalších 10 minút.

žampiony - DP

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie