NOVINKA! BrainMax Pure HHC & CBD ! Více: ZDE
Veľká novinka! Vlastná potravinárska výroba! Více: ZDE
NOVINKA: BrainMax Pure protein cookies ! Více: ZDE

Tarhoňa s brokolicou a byvolou mozzarellou

Suroviny:

Na omáčku:

  • 1/2 menšej cibule
  • 1/3 lyžičky sušeného cesnaku
  • 1 lyžice paradajkového pretlaku
  • 3 sušené paradajky
  • 150 ml paradajok  z plechovky
  • pár lístkov čerstvej bazalky
  • 1/2 lyžičky coconut aminos
  • soľ a korenie podľa chuti

Postup:

Tarhoňu uvarte v osolenej vode 8 minút, potom sceďte a dajte bokom. Na omáčku ako prvú nakrájajte cibuľu na jemno a opražte na troche ghí. Pridajte zvyšok ingrediencií, poriadne premiešajte a nechajte chvíľku prehriať. Potom omáčku rozmixujte do hladka, vráťte na panvicu a pridajte uvarenú tarhoňu. Podľa chuti môžete dochutiť soľou a primiešať čerstvou rukou. Hotovú tarhoňu preložte do misky a na vrch dajte uvarenú brokolicu v osolenej vode, ktorú ešte trochu po uvarení osmažte na troche ghí. Na záver rozkrojte mozzarellu, posypte celý pokrm konopným semienkom a pokvapkajte olivovým olejom.

Do - tarhonya 2

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie