Soul Mate Orgánica Elaborada, 0,5kg

Kód: 45735
€6,70
Produkt bol vyradený
Soul Mate je organická yerba priamo z rodinnej brazílskej plantáže. Vďaka špeciálnej technike spracovania sušených bylín pomocou horúceho vzduchu sa nálev vyznačuje príjemnou jemnou vôňou a ľahko "trávnatou" chuťou bez zmienky horkosti.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 80 eur.

Podrobný popis

Soul Mate Orgánica Elaborada, 0,5kg

Jemná, bez dymu vôňa a príjemná, ľahko "trávnatá" chuť bez charakteristického horkého tónu.

Zloženie:

94,7 % yerba maté, citrónová tráva

Balenie

500 g

Dodatočné informácie:

Bio produkt, "sin humo" - sušený horúcim vzduchom.

V areáli závodu sa balia produkty obsahujúce: orechy. Snažíme sa, aby balenie alergénov prebiehalo v čo najdlhšom časovom intervale, nemôžeme však 100% zaručiť, že v balených produktoch nebudú žiadne stopy alergénov.

Prečítajte si o účinkoch a príprave Yerba Maté zaujímavý článok.

Návod na prípravu tradičného juhoamerického nápoja Yerby Maté

Príprava yerby je jednoduchý štvorkrokový rituál

Na tradičnú prípravu yerby maté budete potrebovať   kalabasu   a   bombillu , ktorú môžete zakúpiť na   BrainMarketu . Ak nemáte varnú kanvicu, na ktorej sa dá nastaviť teplota, potom si pokojne kúpte aj   teplomer .

  1. Ak ste začiatočník, bohato postačí, keď dáte do kalabasy 2 polievkové lyžice.
  2. Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby sa zmočili lístky yerby. Medzitým postavte vodu na 70 až 80 stupňov.
  3. Akonáhle je voda pripravená a lístky yerby v kalabase namočené, zalejte koncvicou yerbu v kalabase až po okraj.
  4. Nechajte 3 minúty lúhovať a potom môžete cez bombillu popíjať pokojne celý deň. Zaliať yerbu môžete opakovane.

priprava-yerby2

Dodatočné parametre

Kategória: Yerba Maté
Obsah balenia: 500 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: