Bio čierny citrón PLÁTKY, 40 g

Kód: 6508
€7,05
Skladom (>5 ks)

Novinka v Českej republike! Objavte špecifickú chuť čierneho citróna.

Zažite citrón ako nikdy predtým - čierny, vysušený, príjemne citrusový, s horkastou korenistou chuťou. Čierny citrón je 100 %-ne prírodný, chuťovo jedinečný a bohatý na zdraviu prospešné látky. A prečo je celý čierny? Rovnako ako cesnak a cibuľa dozrel pri vysokej teplote a vlhkosti.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Čierny citrón je typická potravina Stredného východu

Že ste o ňom ešte nepočuli? Niet divu, ide o lokálne netradičnú úpravu citróna. Na Strednom východe, kde neustále silne pečie slnko, je čierny citrón, nazývaný tiež Loom, tradičnou surovinou na prípravu čajov, nápojov alebo tiež pomletý ako korenie do varenia.

  • Chcete si spestriť každodenné popíjanie vody, použite plátok citróna pre ochutenú vodu.
  • Milujete ovocné čaje? Pridajte si ho do svojej obľúbenej zmesi pre zmenu chuti. Alebo zalejte iba jeden plátok pre plnú čajovú chuť.
  • Samotný čaj z čierneho citróna má podobnú chuť ako čierny čaj, avšak bez vedľajších účinkov čierneho čaju.
  • Radi si robíte miešané nápoje a chcete ich ozdobiť niečím nevšedným?
  • Radi pečiete a varíte a citrusovo horkastá chuť je presne to, čo hľadáte?

Zaujímajú vás zdravotné účinky?

  • Pomáha proti problémom s trávením, na hnačky a zvracanie.

Trvanlivosť výrobku je až 2 roky, vždy uvedené na obale.
Neboli použité žiadne konzervačné látky do suroviny ani do obalu.

Produkt je vhodný aj pre vegánov.

Skladovanie: Pri izbovej teplote na suchom tmavom mieste.

Vyrobené v Španielsku, v rámci ekologického poľnohospodárstva. Disponuje známkou CZ-BIO-003.

Balenie

PLÁTKY (40 g balenie)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: