BrainMax 2.1: NEUROHACKER MANIFESTO

Je u nás doposiaľ nevídanou kombináciou nootropík (mozgových stimulantov a látok zvyšujúcich psychické zdravie), ktorá bola navrhnutá na základe rešerša aktuálnej vedeckej literatúry. Aký je jeho efekt?
  1. Zvyšovanie sily na tréning (zvyšuje acetylcholínu v hybných neurónov, pozri včerajší príspevok).
  2. Nárast svalovej hmoty / lepší regenerácia (zvyšuje rastový hormón na 2-3 hodiny po podaní).
  3. Dodanie agresivity na tréning / motivácia do práce (zvyšuje dopamín).
  4. Zrýchľuje rýchlosť spracovania informácií v mozgu = myslite lepšie, rýchlejšie a kvalitnejšie (Alpha GPC na rozdiel od iných cholín (bitartrát, citrát) zvyšuje acetylcholínu priamo v mozgu).
  5. Zlepšuje pamäť a schopnosť učiť sa = ideálne pri práci aj pre štúdium (akútny efekt 4-5 hodín po podaní).
  6. Pri dlhšom užívaní zlepšuje dlhodobú pamäť a vedie k rastu nových mozgových buniek aj ich synapsií (efekt pretrváva aj po vysadení, a áno je u jednotlivých látkach valídne vedecky potvrdený). Stojí za ním Bacopa a Gotu kola, dve byliny z tradičnej Indickej medicíny.
  7. Vďaka tomu je vhodná nielen pre študentov a pracantov, ale aj pri rôznych úrazoch hlavy a mozgových príhodách k regenerácii poškodeného tkaniva.
  8. Brať ho potom môžu a mali by na dennej báze tiež Vaši starí rodičia / rodičia, pretože znižuje úbytok intelektu s vekom a pomáha aj pri Alzheimerovej demencií (opäť klinicky preukázané). .

BrainMax 2.1: NEUROHACKER MANIFESTO zakúpite preklikom

BM - neurohacker manifesto

Dávkovanie


Základná dávka je 2 tbl. ráno po prebudení a / alebo pred tréningom, nalačno KAŽDÝ DEŇ po dobu aspoň 3 mesiacov. Niektoré efekty pocítite 30 minút po podaní, iné sa objavujú až po prvom mesiaci (vplyv na vytváranie nových mozgových buniek). Z hľadiska tréningových výsledkov je najvhodnejšie kombinovať s 2 odmerkami BM 3.0, kedy následne ale už nedávate žiadne iné predtréningovky ani stimulanty.

Unikátny svojím zložením


Brainmax 2.1 NEUROHACKER manifestu sa nelíšia iba krabičkou a dizajnom, ale predovšetkým zložením. Do BM 2.1 sme pridali dve kľúčové zložky: Gotu kolu a Alphu GPC, ktoré spolu s extraktom z Bacopa tvoria triádu najefektívnejších nootropík, ktoré môžete na našom trhu zohnať.

Efekt Alphy GPC (ktorú máme zatiaľ ako jediní v SR) ide cítiť okamžite po užití a zahŕňa vplyv na:

  • Zlepšenie pracovnej pamäte a učenia (ako navýšenie RAM pri počítači).
  • Rýchlosť mozgu (myslíte rýchlejšie).
  • Zvýšenú produkciu sily.
  • Zvýšenie rastového hormónu (obdobne ako pri užívaní peptidov).

Efekt Gotu koly a Bacopa, ktoré sa v kombinácii označujú v Ajurvede ako Brahmi, potom nastupuje pri pravidelnom užívaní až po 4 týždňoch a zahŕňa: