Jarrow - novinka z USA pre biohackerov

Viac než 40 rokov evolúcie a práce viedlo k revolúcii v bi0hackingu, ktorá sa teraz dostáva aj k nám!

Značka Jarrow Formulas je Kalifornskou značkou najvyššej kvality. Bola založená v roku 1977 a v súčasnosti má svojich verných zákazníkov ako v USA, tak v Mexiku, Kanade, Anglicku, Francúzsku, Japonsku, Singapure, Číne a ďalších viac než 15tich krajinách a teraz novo vďaka BrainMarketu aj  v ČR a na Slovensku.

Jarrow Formulas spolupracuje s radou amerických univerzít na rozsiahlych vedeckých, a predovšetkým klinických štúdií s cieľom maximalizovať pozitívnu biologickú hodnotu svojich výrobkov, a tým aj spokojnosť tých najnáročnejších klientov, medzi ktorých sa radia aj poprední svetoví bi0hackeri. Filozofiou spoločnosti je podporovať prevratnú starostlivosť prostredníctvom výzkumu a vzdelania a s cieľom poskytnúť v oblasti bi0hackingu zatiaľ nepoznanú širokospektrálnu podporou svojimi jedinečnými produktmi.

jarrow_formulasInfografika_Instagram_BrainMarket

Na BrainMarkete nájdete cez 30 produktov najvyššej kvality tejto značky. Môžete očakávať, že čoskoro sortiment rozšírime.

Osobná skúsenosť:

Mnoho produktov som mal možnosť na vlastnú kožu otestovať, a vďaka ich vysokej účinnosti by som ich zaradil na popredné priečky po boku NOW, Virdian alebo Doctor´s Best.

Napríklad skvelých výsledkov som dosiahol s Jarrow Alpha GPC s 300 mg Alpha GPC (L-alfa-glyceryl fosforyl cholín).

Ten v jednej tabletke zaisťuje rýchly prísun cholínu skrz hematoencefalickú beriéru, ktorý je prekurzorom acetylcholínu, čo je významný neurotransmiter, nevyhnutne dôležitý pre kognitívne funkcie a nervovosvalovú činnosť. Zodpovedný je tiež za myslenie, pamäť, jazykové schopnosti a pozornosť. Zaújmavosťou je, že vo vysokých dávkach je používaný k zmierneniu príznakov Alzheimerovej či Parkinsonovej choroby a je tiež spojovaný so znížením rizika vzniku rakoviny, a to predovšetkým vďaka schopnosti znižovať hladinu homocysteínu (predovšetkým rakovina pŕs a prostaty).

Alpha GPC naviac prispieva ku zvýšeniu energie a sily, pretože pomáha s regeneráciou svalov po cvičení a zvyšuje produkciu rastového hormónu, podrobnejšie informácie nájdete v našom článku:

10 nootropík pre zvýšenie mentálneho výkonu a zlepšenie zdravia mozgu

predtreningova_sumplementacia

Skvelé výsledky mám tiež s Jarrow NAC (N-Acetyl-L-Cystein).

Shodou okolností teraz, v dobe celosvetovej paniky z pandémie som mohol ako jeden z prvých u nás testovať túto modifikovanú formu cysteínu, ktorý v organizme prirodzene stimuluje hladinu najsilnejšieho antioxidantu glutathiónu. Ten podporuje celkovú detoxikáciu a imunitu a pomáha telu sa zbavovať odpadných látok. Aj vďaka tejto podpore fungujú aj cez fakt, že mnohí z môjho okolia trpia teraz rôznymi formami nachladnutia a som si istý, že vírusová nálož, s ktorou sa musím v týchto dňoch vysporiadať je značná.

Ďalej musím zmieniť Jarrow Adrenal Optimizer.

Adrenálna únava je v súčasnosti tak rozšírený jav, že sa tento stav pomaly stáva pre radu ľudí bežným stavom, ktorý si ani neuvedomujem. Týka sa to až 80% populácie. Je spôsobená chronickým stresom, na ktorý naše nadobličky nie sú evolučne stavané. Neustále vyplavovanie kortizolu ich unaví a náš prirodzený kortizolový rytmus sa stane nepravidelným. To isté sa deje aj s produkciou ostatných hormónov. Výsledok je taký, že ľudia trpia chronickou únavou a to aj napriek tomu, že veľa spia. Jarrow Adrenal Optimizer optimalizuje hladinu kortizolu a ostatných hormónov produkovaných v nadobličkách a tým znižuje adrenálnu únavu. Osobne sa mi podarilo skrátiť potrebu spánku o cca hodinu so súčasným zvýšením mojej produktivity v práci, aj po nej.

A tiež Jarrow Liver Optimizer.

Tneto komplexný prípravok obsahuje NAC v kombinácii s Thiamínom, vitamínom B6, Biotínom, výťažkom pestreca mariánskeho a ďalšími látkami, ktoré aktívne pomáhajú detoxikovať pečeň, a tým prispievajú nedeliteľnou súčasťou k zvyšovaniu imunity. A tá je v tomto období v hľadáčiku asi každého.

IMG_0720

Ako posledné som vyskúšal špičkové Jarrow Colostrum.

Kolostrum (slovensky tiež mledzivo) je tekutina unikátna pre všetky cicavce, respektíve pre všetky matky. Tvorí sa v mliečnej žľaze len v prvých 3 až 5 dňoch po pôrode a jeho zloženie je oproti materskému mlieku výrazne odlišné. Okrem vitamínov, minerálov, stopových prvkov a významných bielkovín predáva kolostrum novorodeniatku tiež pasívnu imunitu v podobe už hotových protilátok, ktoré pomáhajú chrániť jeho organizmus v prvých dňoch a týždňoch života. Aj preto je kolostrum považované za jeden z kľúčových faktorov, ktorý rozhoduje o tom, akú imunitu si potomok do života odnesie.

Hahackoval som tak svoju imunitu na vyšší level. 

Pokiaľ vás bi0hacking zaujíma a chcete neustále posúvať svoje biologické hranice stať sa lepším a efektívnejším, posunúť sa a testovať hranice svoje aj svojho mozgu, tak by ste rozhodne značku Jarrow Formulas nemali prehliadnúť, pretože:

Jarrow znamená prelomovú kvalitu...

Jarrow znamená bi0hacking...

Jarrow znamená navýšenie genetického potenciálu...

Matěj Veselý

 

Ak ste v článku zaznamenali chybu alebo preklep, dajte nám, prosím, vedieť na mail korektura@brainmarket.sk. Ďakujeme!