Jarné upratovanie skladu! Stovky produktov výhodnejšie! NAKUPOVAŤ

Domáce langoše bez kysnutia

Suroviny:

(Na 2 stredne veľké langoše)

Cesto:

Na vrch:

  • Strúhaný syr
  • Kečup
  • Strúčik cesnaku
  • 2 lyžice olivového oleja

Postup:

mise zmiešajte múku, cukor, soľ, kypriaci prášok a premiešajte. Vo vedľajšej nádobe spojte všetky mokré suroviny – kefír, vajcia a olej. Mokré suroviny pridajte k suchým a poradne premiešajte. Vznikne lepivé cesto. Potrite si ľahko ruky olivovým olejom a 1/2 cesta vytvarujte do placky a opražte na rozpálenom ghí. Tvar placky môžete ešte na panvici upraviť, cesto je dosť elastické. Než sa langoše usmažia tak prelisujte cesnak a zmiešajte s olivovým olejom. Touto zmesou potrite langoše, potom príde vrstva kečupu a hromada syra. Tip: Ak máte radi ostrejšie jedlá, odporúčame pálivú verziu kečupu.

DoReceptu-kečup