Pasanda s quinoou

Pasanda s quinoou

1 hodina
20.02.2023
Pasanda s Quinoou

Postup

  1. Na oleji opražte cibuľu a cesnak do hneda.
  2. Pridajte všetky ingrediencie okrem citrónovej šťavy a cukru.
  3. Niekoľkokrát premiešajte.
  4. Pridajte huby, vodu, paradajka a soľ a priveďte do varu.
  5. Pridajte vegán rezančeky a tekvicové semienka a za častého miešania nechajte asi 15 minút variť.
  6. Pridajte Hokkaido, cukor a kokosové mlieko a nechajte asi 5-10 minút prevariť.
  7. Nakoniec dochuťte citrónovou šťavou.
  8. Pasandu podávajte s varenou quinoou - a ideálne čerstvým šalátom ako napríklad strúhaná mrkva. 120 g quinoy/osobu je zahrnutých do nutričného výpočtu pre pasandu.