Hradecké delikatesy

Bazalkové pesto je jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = udierať, mlátiť. Tradičné príprava...

Mandľové pesto, ako už názov napovedá, je z množstva mandlí. Mandľové pesto je jemnej chuti, dalo by sa povedať dámske. Ako ochutná, milovník mandlí ocitne sa v mandľovom raji....

Libečkové pesto v kombinácii so sušenými paradajkami San Marzano sa môže zdať trochu nezvyklé, ale keď sme ho prvýkrát pripravili, ihneď nás oslovilo svojou nezvyčajnou chuťou.

Pistáciové pesto je pre milovníkov pistáciových orieška s príchuťou slano - pikantné. Pistáciové pesto môžeme použiť pre rýchle "varenie cestovín". Zmiešame s čerstvo uvarenou...

Typickou štipľavú horkosť, ktorá je veľmi intenzívna u čerstvo odtrhnuté rukoly sa v pestu rozplynie do jemného nádychu a v kombinácii s pistáciami a slnečnicovým semienkom je...
Stránka 1 z 1 - 6 položiek celkom