Jarné upratovanie skladu! Stovky produktov výhodnejšie! NAKUPOVAŤ

Performance Elektrolyt Komplex - Esenciálny suplement pre zdravie aj výkonnosť novej generácie

Čo sú to vlastne elektrolyty a k čomu sú potrebné?

Ako elektrolyty označujeme ionizované formy minerálov, kam patrí sodík, draslík, horčík, vápnik, chlór a fosfor. Každý z nich plní v tele špecifickú funkciu a deficit ktoréhokoľvek z nich znižuje zdravie nášho organizmu. Rozhodujúca je potom tiež nielen ich prítomnosť, ale aj vzájomné pomery, ktoré rozhodujú o tom, koľko tekutiny bude vo vnútri a koľko zvonka buniek, čo má veľký vplyv aj na náš vzhľad (či budeme mať plné a tvrdé svaly alebo fazónu prelievajúceho sa balóna napusteného vodou ).

Esenciálny suplement pre zdravie aj výkonnosť novej generácie

Performance Elektrolyt Komplex je určený pre fyzicky aktívnych jedincov, ďalej pre ľudí, ktorí sa stretávajú so zvýšenou mierou stresu, trpiacimi nekvalitným spánkom a predovšetkým tiež pre tých z vás, ktorí chcú regulovať svoju hmotnosť, či už v zmysle znižovania váhy alebo naberania svalovej hmoty.

Nedostatok elektrolytov, respektíve narušenie elektrolytickej rovnováhy je jedným z najčastejších dôvodov odolnosti na premenu postavy v dôsledku nadmerného zadržiavania vody. Suplementáciou vhodne vybraného pomeru 6 základných elektrolytov tak môžete veľmi jednoducho zmeniť svoj telesný výzor a súčasne optimalizovať činnosť Vašej nervovej sústavy aj celkové zdravie.

K čemu slouží elektrolyty

Esenciálne aminokyseliny plnia v ľudskom tele množstvo nezastupiteľných úloh od syntézy neurotransmiérov, hormónov a enzýmov, cez tvorbu svalovej hmoty a molekúl imunitnej sústavy, až po optimalizáciu procesu detoxikácie a zbavovania sa odpadových produktov. Pokiaľ sú suplementované samostatne a oddelene, prejavuje sa viac ich individuálny efekt, pri kombinácii a vhodne zvolenom pomere ich potom telo zužitkováva tam, kde ich aktuálne potrebuje (budovanie svalovej hmoty / imunita / detoxikácia) as väčšou efektivitou.