Ultimátne preworkout combo Dagger a NeuroHacker

TEST0STERÓN a RASTOVÝ HORMÓN = 2 hormóny pre maximalizáciu vášho potenciálu

Predtréningová  kombinácia Dagger a NeuroHacker je vhodná pre optimalizáciu najdôležitejších hormónov športovcov! Test0sterón a rastového hormónu (GH alebo HGH). Tieto dva hormóny sú základnými hráčmi riadiaci anabolické procesy v tele. 

 Rastový hormón a test0sterón sú kľúčovými hráčmi pri tvorbe svalstva, spaľovaní tukov a regenerácií všetkých tkanív. 

Brainmax 3.0 Anabolic dagger je vďaka svojmu zloženiu skvelou voľbou pre zvýšenie tvorby vlastného test0sterónu. Vďaka obsahu superlátok Macy a Tribulusu efektívne stimuluje náš hormonálny systém a aktivuje produkciu vlastného test0sterónu. Ten následne vedie ku zvýšeniu fyzickej a psychickej húževnatosti, vyššej sile a výbušnosti pri tréningu, väčšej chuti na tréning a tiež ďaleko lepšiu regeneráciu. Test0sterón je hormón sily a mužského mládí! A ako bonus zvyšuje sexuálnu silu a chuť na sex!

predtreningova_sumplementacia

Ďalšími výhodami Anabolic Daggeru a jeho užívania sú skvelá pumpa pri tréningu (vďaka citrulín malátu) a takmer okamžité zvýšenie tvrdosti svalstva. A keď spomeniem tréning, vďaka obsahu využiteľnej formy zinku, vitamínu D3, ženšenu a pískavicu je Dagger tiež pomocníkom pre váš imunitný systém.

Prečo chcú nielen športovci zvyšovať hladinu rastového hormónu?

Rastový hormón je v našom tele produkovaný v hypofýze (časť mozgu) a je veľmi dôležitý pre rast, regeneráciu a reprodukciu buniek. Rastový hormón stimuluje metabolické procesy v bunkách. Stimuluje pečeň k produkcii inzulínu, ktorý produkuje bunky chrupavky (chondrocyty). Hrá teda dôležitú rolu v raste kostí, orgánov a svalových tkanív. 

"Rasťák" pomáha udržovať, budovať a opravovať zdravé tkanivo v mozgu aj ďalších orgánoch. Tento hormón môže pomôcť urýchliť hojenie po úraze a regenerovať svalové tkanivo po cvičení. Vďaka tomu pomáha budovať svalovú hmotu, podporuje metabolizmus a spaľovanie tukov.

Rastový hormón, športovcom pomáha pri zotaveniach pri zranení, pretože zlepšuje syntézu kolagénu, ktorý je kľúčovým hráčom pre zosilnenie chrupaviek, kostí, šliach a väzov. Teda partií, ktoré sú pri športe najviac namáhané. Vďaka syntéze kolagénu ho užívajú aj ľudia v showbiznise, pretože prospieva kvalite a vzhľadu pokožky, inými slovami by sa dalo povedať, že spomaľuje stárnutie. Aj napriek tomu že je, výskum je zatiaľ obmedzený, v kuloároch býva niekedy prezívaný elixír mládí.

Alpha GPC môže zvýšiť hladinu rastového hormónu až o 60% pri užívaní pred tréningom

Bolo zistené, že Alpha GPC zvyšuje energiu a silu, pretože pomáha s regeneráciou svalov po cvičení [1]. Jej užívanie je tiež spojované so zvýšením produkcie rastového hormónu a s miernym energetickým nabudením, preto je vhodné užívať ju pred cvičením  [2]. Existuje štúdia, kde došlo u kontrolovaných subjektov po fyzickej záťaži ku zvýšeniu produkcie rastovéh hormónu až o 60% [3].

V klinických štúdiach zameraných na súvislosť medzi užívaním Alpha GPC a zvýšenou hladinou GH bola použitá pretréningová dávka 600 mg, preto sme aj my navýšili obsah Alpha GPC v dávke na 750 mg z pôvodných 250 mg!

neurohacker-infografika-brainmarket-sk

Zvýšenie výkonu skrz stimuláciu neurotransmiterov = zvýšenie motivácie a koncentrácie 

BrainMax Neurohacker obsahuje aktívnu formu cholínu, ktorý je prekurzorom jednoho z najdôležitejších neurotransmiterov (prenášač vzruchov medzi neurónmi v mozgu) acetylcholínu. Ten je produkovaný v temennom laloku mozgu a je nevyhnutne dôležitý pre kognitívne funkcie, komunikáciu medzi neurónmi, ale tiež pre nervovosvalovú činnosť. Samotný cholín je veľmi dôležitý pre zdravie mozgu. Rovnako  citikolin-cholín dokáže i Alpha GPC zvyšovať cholín priamo v mozgu

Viac informácií o Alpha GPC vrátane štúdií sa dozviete v článku 10 nootropík pre zvýšenie mentálneho výkonu a zlepšenie zdravia mozgu.

Pokiaľ chcete zvýšiť svoj výkon, imunitu, chuť na sex a zlepšiť kognitívne funkcie, vybrali ste si dobre. Táto akcia je jedinečná a je tu len pre tých, ktorí chú maximalizovať svoj potenciál a byť najlepší nie len v posilňovni, ale aj mimo nej.

 Matěj Veselý

 

  Ak ste v článku zaznamenali chybu alebo preklep, dajte nám, prosím, vedieť na mail korektura@brainmarket.sk. Ďakujeme!