Jarné upratovanie skladu! Stovky produktov výhodnejšie! NAKUPOVAŤ

BrainMax Pure Ghí, prepustené maslo, BIO, 720 ml *CZ-BIO-001 certifikát

Kód: 39240
BIO Bez laktózy Bez lepku
Značka: BrainMax Pure
€16,90
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Ghí je 100% čistý maslový tuk, ktorý je zbavený vody. Má príjemnú maslovú vôňu a veľmi intenzívnu chuť s ľahkou orieškovou arómou. Na výrobu sme použili certifikované BIO maslo , spracované z kvalitnej kravskej smotany. Ghí je oproti klasickému maslu lepšie stráviteľnejšie, neobsahuje laktózu ani mliečnu bielkovinu .

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 80 eur.

Podrobný popis

To najkvalitnejšie Ghí z BIO masla!

Ghí je čistý maslový tuk najvyššej kvality získaný prepustením čerstvého masla. Pochádza z BIO masla, to znamená z mlieka kráv, ktoré sa pasú na tráve. Tým je aj samotné Ghí kvalitnejšie. Navyše má dlhú trvanlivosť, neprepaľuje sa a nie je nutné ho chladiť.

ghee uvod velky velka update

Z BIO kravského mlieka priamo na Váš stôl!

Naše Ghíčko má príjemnú maslovú vôňu a veľmi intenzívnu chuť s ľahkou orieškovou arómou. Na výrobu sme použili maslo , spracované z BIO kravského mlieka. To pochádza z voľne pasúcich šťastných kráv. Ghí je týmto kvalitné a sú zachované životné podmienky zvierat.

krava

Ghíčko s excelentnou maslovou chuťou a plné zdraviu prospešných látok

Ghí (prepustené maslo) možno použiť v teplej kuchyni všade tam. Je vhodné na restovanie, vyprážanie, pečenie alebo je možné ho jesť aj za studena. Navyše si zachováva všetky vitamíny. Ghí neobsahuje mliečnu bielkovinu a je tak vhodné aj pre tých, ktorí sa stretávajú s intoleranciou laktózy a kazeínu. Navyše je bohaté na butyrát -mastnú kyselinu, ktorá podporuje zdravie črevnej výstelky a celého tráviaceho traktu.

ghee
omega3omega6

Omega 3 a 6 mastné kyseliny

Ghí obsahuje zdraviu prospešné omega 3 a 6 mastné kyseliny doplnené o látky udržujúce zásadité prostredie v tele. Obsahuje kyselinu maslovú, ktorá je dôležitá pre našu črevnú sliznicu. Má vysoký dymový bod (okolo 250 °C), neprepaľuje sa a pri zahrievaní nevznikajú žiadne toxické látky. Preto ho možno využiť na pečenie obľúbených múčnikov či vyprážanie.

Pri výrobe BrainMax potravín vždy premýšľame nad tým, ako spojiť chuť a excelentnú výživovú hodnotu. U Ghí nám záleží na etickom prístupe, preto je vyrobené z mlieka zo šťastných voľne pasúcich kráv. Pomalým prepúšťaním vo vodnom kúpeli vzniká takmer 100% čistý maslový tuk, ktorý je bez vody, mliečnej bielkoviny (=kazeínu) a laktózy.

icon Grass-fed kvalita
icon 100% ingrediencií v BIO kvalite!
icon Podporuje zdravie črevnej výstelky
icon Neobsahuje laktózu ani kazeín
BrainPedia

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota
3677 kJ /
878,2 kcal
Tuky
99,4 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny
70 g
Sacharidy
0 g
- z toho cukry
0 g
Bielkoviny
0 g
Soľ 0,01 g

Nákupom podporíte aj slovenské lesy #stromzaobjednávku!

 

Zloženie: BIO bezvodý maslový tuk minimálne 99%. Konzistencia masla je štandardne tuhá, pri vyšších teplotách sa mení na tekutú. Spotrebujte do 3 mesiacov od otvorenia. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, mimo priameho slnečného žiarenia.

Pôvod: Vyrobené v ČR.

Distribútor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Skladovanie: Nie je nutné skladovať v chladenej atmosfére. Udržujte produkt čistý a suchý. Zmena konzistencie produktu nie je na závadou. Vyrobené v Českej republike.

Hmotnosť: 720 ml

Dodatočné parametre

Kategória: BrainMax Pure
Forma: Pasta
Typ: Maslo
Určenie: Bez laktózy, BIO
Veľkosť balenia: 720 ml
Výrobca: BrainMax Pure
Položka bola vypredaná…
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
LV Avatar autora | 10.1.2023
s ghí som naozaj spokojná, vôňa aj chuť je neskutočná
5
SM Avatar autora | 23.10.2022
výborné
5
L Avatar autora | 8.10.2022
veľmi sa teším z masla, super chuť a použitie je ako pri klasickom

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: