Coffee by Jiří Langmajer - Arabica Blend, 500 g, Zrno Zrnková káva. Zmes najkvalitnejších odrôd Arabik

Kód: 49279
€17,40
Skladom (>5 ks)

Mexický Chiapas je domov kávy druhu Typica z nadmorskej výšky cca 1200 m nm, ktorá vyniká jedinečnou, temperamentnou a čistou chuťou.


                        

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 80 eur.

Podrobný popis

Coffee by Jiří Langmajer - Arabica Blend, 500 g, Zrno

Odrody káv Typica sa vždy umiestňujú na najvyšších pozíciách v hodnotení kvality a chutí. Zmes obohatí o tóny sladkého ovocia a neopakovateľnú až jemne florálnu vôňu.

Brazílska káva Cerrado dodáva blende príjemný čokoládovo horký chuťový podtext.

Výberová káva z Kolumbie podčiarkuje chuťovú stabilitu výslednej zmesi.

Som presvedčený, že výsledná symfónia chutí, kde každá z použitých káv má svoju jasne danú úlohu, je vo výsledku ešte zaujímavejšia.

Najvhodnejší čas na kávu?

Ak máte kávu ako jeden zo zdrojov energie počas dňa zamerajte sa na konkrétnu hodinu. Počas dňa totiž dochádza k kolísaniu hladiny kortizolu av prípade, že si dáte kávu vo chvíli, keď je hladina kortizolu na vrchole, môžete tým narušiť normálnu rannú produkciu kortizolu a zaťažovať nadobličky. Hladina kortizolu vyvrcholí okolo 8:30, potom začne klesať a okolo poludnia jeho hladina znova stúpne. Takže 9:30 až 11:00 je najvhodnejším časom na maximálne využitie kofeínu.

kedy si dať kavu

Nákupom podporíte aj české lesy #stromzaobjednávku!

Zloženie: Langoš blend 100% arabica.

Krajina pôvodu: Brazília, Mexiko, Kolumbia

Skladovanie: Uchovávajte v suchu, chlade a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Hmotnosť: 500 g

Dodatočné parametre

Kategória: Čaj a Káva
Forma: Zrno
Typ: Zrnková káva
Veľkosť balenia: 500 g
Výrobca: Michael Caffé

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: