NOVINKA! Prémiový Grass-Fed kolagén! Viac: TU
NOVINKA! BrainMax Omega 3 - Olej z tresčej pečene! Viac: TU
O chvíľu sú Vianoce! Mrknite na darčeky! Viac: TU

Pravý japonský zelený čaj SENCHA KYOTO nejvyšší kvality, 50 g *CZ-BIO-002 certifikát

Kód: 7829
€11
Skladom (>5 ks)

Exkluzívne japonský zelený čaj najvyššej kvality. Tento čaj je známy hlavne vďaka svojmu extrémne starostlivému spracovaniu. "Čaj roka 2006". Doprajte si luxus dovezený priamo z Japonska.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 80 eur.

Podrobný popis

Pravý japonský zelený čaj Sencha KYOTO

Exkluzívne prinášame tento zelený čaj najvyššej kvality. Tento čaj je spracovávaný s extrémnou precíznosťou, ktorá je pre Japoncov typická.

"Čaj roku 2006"

Jedná sa o prvotriedny typ japonského zeleného čaju s trávovo vôňou a delikátnou chuťou.

 

Hlavné prínosy pitie pravého zeleného čaju:

  • silný prírodný antioxidant
  • zlepšuje kognitívne funkcie
  • spomaľuje starnutie mozgu
  • znižuje riziko mŕtvice
  • podporuje metabolizmus a spaľovanie tukov
  • posilňuje kardiovaskulárny systém
  • znižuje zápaly v tele

 

dávkovanie:
1 čajová lyžica na 1,5 dcl vody

Doporučený návod na použitie:
1. nálev: vodu nechajte vychladnúť na 70 - 80C, doba lúhovania 30 sekúnd - 1 minúta, neprekračujte dobu lúhovania
2. nálev: vodu nechajte vychladnúť na 80C, doba lúhovania 1 - 1,5 minúty, neprekračujte dobu lúhovania
3. nálev: vodu nechajte vychladnúť na 90C, doba lúhovania 2 minúty
4. nálev: zalejte vrelú vodou (100C), doba lúhovania cca 2 minúty, podľa chuti čaju

Upozornenie:
Nikdy nepolievajte nový nálev vrelú vodou, došlo by k spáleniu lístkov.

Balenie: 50 g

 

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Čaj a Káva
Hmotnosť: 0.1 kg
Velikost balení: 50 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: