Posilnite svoju imunitu vďaka týmto produktom.

Karobové sušienky

Suroviny:

  • 170 g hladkej špaldovej múky 
  • 60 g karob prášku
  • hnedý cukor podľa chuti
  • 150 g studeného masla 

Postup:

Všetky suroviny spoločne zmiešame a dáme do chladničky vychladnúť na 30 minút. Potom si vytvarujeme menšie guličky a skladáme na plech vyložený papierom na pečenie.

Opačnou stranou varešky urobíme dierku, do ktorej po upečení a vychladnutí dávame džem. Ja som použila kyslejší džem z červených ríbezlí. Pečieme pri 170° cca 10 minút. V recepte som použila karob. Chuťou pripomína kakao, ale má menej tuku. Rýchlo zasýti a je bohatým zdrojom vlákniny.

 

 

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: