Proteínový kinder bueno cheesecake

Suroviny:

Korpus:

Krém:

  • 250 g polotučného tvarohu
  • 20 g pudingoveho prášku
  • 1 vajce
  • lyžička múky
  • 20 g proteínu - vanilka, lieskový oriešok, podľa vašej chuti
  • 25 g erythritolu
  • 50 g orechového masla - Buenella

Poleva:

Postup:

Pripravíme si formu v priemere 18 cm. Nasekáme alebo rozmixujeme orechy, potom aj vločky na ovsenú múku. Zmiešame všetko dohromady a vtlačíme do formy vystlanej papierom na pečenie. Dáme piecť na 180 stupňov na 10 minút. Necháme vychladnúť a medzitým si pripravíme krém. Zmiešame všetky suroviny na krém a nalejeme na korpus. Trochu pobucháme formou a zbavíme sa tak vzduchových bublín. Pečieme na 155 stupňov cca 35 minút. Necháme odležať najlepšie cez noc v chladničke. Ráno môžeme zdobiť. Čokoládu s mliekom rozpustíme vo vodnom kúpeli, nalejeme na cheesecake a ozdobíme. Použila som nasekané lieskové orechy, ale môžeme zdobiť napríklad aj pekanovými.