Suroviny:
Postup:
Korpus: sušienky rozmixujeme, pridáme múku, roztopené ghí a zhruba 2 lyžice vody. Vznikne drolivé, ľahko lepivé cesto, ktoré natlačíme rovnomerne na dno pekáčika.
Vanilková vrstva: uvaríme vanilkový puding v 400ml mlieka, osladíme (my sme pridali 3 lyžice javorového sirupu). Až puding ľahko vychladne, primiešame tvaroh a nanesieme vanilkovou vrstvu na korpus.
Čokoládová vrstva: uvaríme čokoládový puding v 400ml mlieka a opäť ľubovoľne osladíme. Následne nanesieme horúci puding na vanilkovou vrstvu a necháme vychladnúť.
Smotanová vrstva: smotanu vyšľaháme spolu s 2 lyžicami xylitolu (či iného sladidla) do tuhého krému a opatrne vmiešame kelímok kyslej smotany. Smotanovú vrstvu nanesieme na vlažnú čokoládovú vrstvu a na záver dozdobíme postrúhanou čokoládou.