NOVINKA! BrainMax Pure HHC & CBD ! Více: ZDE
Veľká novinka! Vlastná potravinárska výroba! Více: ZDE
NOVINKA: BrainMax Pure protein cookies ! Více: ZDE

Sonnentor - Vanilka bio, 10 g *CZ-BIO-001 certifikát

Kód: 00360
€16,95
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Vanilka sa získava fermentáciou kapsúl vanilkovej orchidey. Vanilka je v našich končinách používaná takmer výhradne do sladkých jedál. Skúste s ňou však dochutiť aj morskej, ostré pokrmy.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 80 eur.

Podrobný popis

Sonnentor Vanilka Bio mletá, 10g

Vanilka sa získava fermentáciou kapsúl vanilkovej orchidey. Najdôležitejšie látkou vanilky je aromatický fenolický aldehyd vanilín, ktorý je zodpovedný za príjemnú vôňu a sladkú chuť tohto korenia. Túto potravinu, so svojím sladkým aróma, možno odporučiť jedincom, ktorí sa zameriavajú na liečbu plesní a hubových ochorení ako sú ekzémy či dermatitída. Pôsobí priaznivo aj pri zápalových ochoreniach.

Vanilkou možno dochutiť napríklad vanilkový puding, mliečnu ryžu alebo tvarohový krém. Okrem toho možno použiť aj do slaných a ostrých pokrmov. Kurča, mexickej fazuľa alebo svätojakubskej mušle, nechajte sa očariť zmyselnou chuťou týchto jedál s pravou vanilkou.

Vhodná tiež do smoothie.

Vanilka možno odporučiť všetkým jedincom, ktorí sa zameriavajú na:

  • liečbu kožných problémov
  • prevenciu či liečbu zápalových ochoreniach
  • dochutenie sladkých či slaných pokrmov

zloženie

Vanilka prášok bio 100%.

Balenie: 10 g
Tento produkt spĺňa certifikáciu CZ-BIO-002.
Vhodné pre vegánov a vwgetariány.
Skladujte v suchu a tme.

Dodatočné parametre

Kategória: Extrakty, adaptogény
Hmotnosť: 0.025 kg
Obsah balení: 10 g
Krajina pôvodu: Madagaskar
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: