NOVINKA! BrainMax Iron Complex, železo bisglycinát! Viac: TU
Tajná zbraň žien! Beauty Bomb! Viac: TU
NOVINKA! BrainMax Pure Kolagen Kakao & MCT! Viac: TU
Cestoviny uvarte v osolenej vode, doba varenia je cca 6 minút. Potom vodu zlejte a prepláchnite pod studenou vodou. Na panvici rozohrejte ghí a opražte šalotku spolu so šampiňónmi. Prihoďte čerstvý rozmarín, zmes osoľte, zľahka okoreňte a nechajte rozvoňať. Akonáhle cibuľka zosklovatí, prihoďte pokrájané sušené paradajky a zalejte smotanou. Na miernom plameni nechajte omáčku prehriať, pridajte hrsť parmezánu, sušený cesnak, baby špenát a dochuťte soľou podľa chuti. Na záver celú zmes zmiešame s uvarenými cestovinami a dozdobíme strúhaným parmezánom.