BrainMax 1.5: Prekonajte vyčerpanie a zvýšte odolnosť na stres!

Na náhorných pláňach majestátnych Ánd, uprostred Sibírskej tundry, na úpätí Himalájí, v povodí prastarých riek a všeobecne v odľahlých častiach sveta, ktoré ešte nestihla zasiahnuť ľudská ruka, tam všade rastú byliny, ktoré tamojšie kultúry zbierajú, sušia a pripravujú z nich nápoje rokov.

Tieto byliny zvyšovali húževnatosť ľudí, ktorí ich konzumovali a umožňovali im lepšie sa adaptovať na tamojšie nehostinné poveternostné podmienky, byť zdatnejšími bojovníkmi alebo lepšie čeliť chorobám.

Počas posledných 80 rokov sa o nich začala zaujímať aj veda (pojem adaptogén zaviedol ruský vedec Lazarev už v roku 1947), ktorá zistila, že tieto rastliny obsahujú chemické látky, ktoré dokáže naše telo začleniť do svojho metabolizmu, a tieto látky potom ovplyvňujú našu imunitu, hormóny, neurotransmitéry alebo iné telesné systémy.

BrainMax-1-5-adaptogenic-hegemony1

Adaptogénov existuje celá rada, my sme pre Vás do BrainMaxu 1.5: Adaptogenic Hegemony vybrali päť z nich: 

  1. Rhodiolu roseu
  2. Pravý žen-šen (panax ginseng)
  3. Sibirský ženšen
  4. Schisandru čínskou
  5. Sladké drievko lysou

5 Adaptogénov pre energetický reštart, odolnosť na stres a zvýšenie imunity

Týchto päť adaptogénov pôsobí v vzájomnej kombinácii (ich efekt sa vzájomne zosilňuje), kedy posilňujú Vaše nadobličky, hormóny aj imunitu a tým zvyšujú Vašu energiu (vyčerpanú hektickým životným štýlom), umožňujú Vám lepšie odolávať stresu (pracovnému, fyzickému i emočnému) a zlepšujú psychiku (Rhodiola).
Extrakt zo sladkého drievka zvyšuje citlivosť na stresové hormóny (takže ich potom telo produkuje menej), znižuje tuk na bruchu a optimalizuje pohlavné hormóny.

Kto účinky BrainMax 1.5 ocení...

Brainmax 1.5 je ideálnym doplnkom stravy pre všetkých prepracovaných a vyhorených pracovníkov, študentov a podnikateľov, ďalej ľudí s nedostatkom energie a vysoko-vyťažených atlétov, športovcov a cvičencov. 
BrainMax 1.5 je skrátka vhodný pre každého z vás komu sa ráno nechce vstávať alebo ešte horšie, nezobudí vás ani budík. Ak sa cítite večne unavení, aj keď pijete jednu kávu za druhou. Jediné na, čo sa cez deň tešíte je, až si ľahnete do postele, lenže keď už si do nej večer ľahnete, tak nezaspíte, pretože máte naopak príliš veľa energie.

Pozitívne recenzie klientov

BrainMax 1.5 bol čierny kôň minulého roka, pretože bolo veľmi ťažké vysvetliť jeho účinky, keď prevažná väčšina potenciálnych klientov ani nevedela, že trpí únavou nadobličiek. Ktorá sa prejavuje chronickou únavou. Takou únavou, z ktorej sa nevyspíte ani, keby ste spali 10 hodín. A to je len jeden z mnohých symptómov adrenálnej únavy - prekliatie našej doby. Viac o adrenálnej únave sa môžete dočítať v ďalšom článku.
Aj cez túto informačnú bariéru si našiel stovky spokojných klientov. Ako dôkaz prikladáme príklad vyťaženého manažéra Ondru, ktorý vďaka BrainMax 1.5 doslova utiekol hrobárovi z lopaty :) A ďalšie pozitívne reakcie klientov v komentároch.
 
Vyskúšajte a zistíte, že nemusíte piť hektolitre kávy každý deň, aby ste byli plní elánu a energie.

recenze-brainmax15

recenze-brainamax-adaptogenic

 

 

Ak ste v článku zaznamenali chybu alebo preklep, dajte nám, prosím, vedieť na mail korektura@brainmarket.sk. Ďakujeme!