Spúšťame BrainMarket.SK a máme pre vás tento týždeň slávnostnú zľavu 10% na všetko!

Niektorí z vás, našich verných klientov asi už zaregistrovali, že sme pred niekoľkými dňami  zahájili ostrú prevádzku BrainMarketu na Slovensku. Počas tejto doby sme zároveň ladili posledné detaily, aby sme vám mohli priniesť tie isté služby, komfort a obsah ako na českom BrainMarkete. Nechceli sme nič nechať na náhodu a preto nám to chvíľku trvalo. S myšlienkou spustiť BrainMarket na Slovensku sme sa pohrávali zhruba posledný polrok a dnes prišiel deň D.

Čo sa teda vlastne mení?

1. Klienti zo Slovenska už nebudú môcť nakupovať na českom BrainMarkete

Vzhľadom k tomu, že sme sa museli registrovať k DPH na Slovensku, tak musíme vystavovať slovenským zákazníkom faktúry so slovenskou sadzbou DPH a slovenským DIČ. Naše aktuálne e-shopové riešenie nepodporuje súčasné vystavovanie dokladov pre Česko i Slovensko, a práve preto musíme vypnúť možnosť nákupu na českom BrainMarkete klientom zo Slovenska. Toto bola jediná možnosť, ako skĺbiť legislatívu a súčasné technické riešenie.

2. Ako sa prihlásiť s vytvoreným účtom na BrainMarket.SK

Aby sme vám to čo najviac uľahčili, preniesli sme vaše súčasné zákaznícke účty z českého na slovenský účet BrainMarket. Pretože sme nemohli preniesť vaše zašifrované heslá, budete si musieť svoje heslo vyresetovať na BrainMarket.sk. Jednoduchý návod, ako si obnoviť heslo na svojom zákazníckom účte na BrainMarket.sk nájdete tu...

3. Na Slovensku budeme drieť k vašej maximálnej spokojnosti rovnako ako v Česku.

Vďaka vašim nákupom a vernosti pre vás môžeme otvoriť BrainMarket na Slovensku s plnohodnotnou zákazníckou podporou a obsahom vo vašom rodnom jazyku. A ako bonus, budeme vo vašej krajine odvádzať vyššie dane, no napriek tomu budú ceny totožné s českými :) Ku slovenskému e-shopu navyše spúšťame plnohodnotný účet na Instagrame či Facebooku a budeme veľmi radi, keď nám ho pomôžete vybudovať od nuly zdieľaním našich príspevkov .

4. Otvárací bonus: Celý týždeň zľava 10% na všetko.

Aby sme vám prvé nákupy na BrainMarket.SK, čo najviac spríjemnili, môžete celý týždeň nakupovať s 10% zľavou na všetko pri zadaní zľavového kódu: SlovenskoVitaj. 

Za celý tím BrainMarketu by som vám chcel poďakovať, že sme vďaka vašej priazni mohli vstúpiť na slovenský trh s novým e-shopom. Je to pre nás záväzok a veľká výzva. Majte sa krásne a tešíme sa na vás na BrainMarket.sk

slovensko-vitaj-Eshop-pc

PS: Aj keď makáme od rána do večera na tom aby ste boli na BrainMarkete spokojní, môže sa stať, že sa nám niečo nepodarí. V takom prípade budeme radi, keď nám napíšete na zákaznícku podporu a my dáme veci čo najrýchlejšie do poriadku :)

Jiří Votava

 

Ak ste v článku zaznamenali chybu alebo preklep, dajte nám, prosím, vedieť na mail korektura@brainmarket.sk. Ďakujeme!