Korenie
Najpredávanejšie

Ružová himalájska soľ je extrahovaná prírodnými metódami v najvyšších horách sveta, najčastejšie v Pakistane. Obsahuje až 84 prvkov, ktoré sú pre naše zdravie nenahraditeľné...

Kurkuma sa po tisíce rokov používa ako korenie, ale aj ako liek v tradičných indických a čínskych medicínskych systémoch. Kurkuma obsahuje prirodzene vysoké množstvo silného...

Adžika je kaukazské, aromatické, nie príliš ostré korenie, vhodné na dusenie a pečenie mäsa, grilovanie kurčiat a do mäsových zmesí.

Náš zázvor pochádza z ekologického a udržateľného poľnohospodárstva a je teda v BIO kvalite, ktorá zaručuje, že nebol kontaminovaný potenciálne škodlivými látkami používanými v...

Kurkuma obsahuje prirodzene vysoké množstvo silného antioxidantu kurkumínu, ktorý je známy svojimi všestrannými pozitívnymi účinkami na zdravie zdokumentovaných v stovkách...

Cejlónska škorica je považovaná za najkvalitnejšiu škoricu. Je silne aromatická a má blahodarný vplyv na ľudské zdravie. Pozitívne pôsobí na trávenie, zlepšuje metabolizmus...

Tamari je sójová omáčka, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe miso pasty. Oproti shoyu je tmavšia, hustejšia a chuťovo výraznejšie. Naplno zažiari pri príprave studených...

Extra kvalita, záhradné pestovanie! Do talianskej kuchyne, na pizzu, špagety, šaláty. Vhodná do fazule a omáčok.

Do polievok a omáčok, najmä smotanových a paradajkových, tiež na nakladanie húb a zeleniny.

Do mexickej, indickej a arabskej kuchyne. Pred použitím je vhodné rascu opražiť. Rímska rasca je výrazná, prenikavá, veľmi korenistá. U citlivých osôb možnosť fotosenzibilizácie.

Jemne mletá soľ v bio kvalite. Himalájska biela soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani aditíva. Tradičný pomocník v kuchyni na dochucovanie. Využiť ju ale môžete aj pri kúpeli...

Kurkuma, ktorej hlavnou účinnou látkou je kurkumín býva zaslúžene označovaná ako všeliek. Kurkumín obsiahnutý v kurkume má pozitívny vplyv na trávenie, pečeň, kardiovaskulárny...