Makrobiotické nedeľné varenie (vrátane DVD) - Ing. Dagmar Lužná

Kód: 6452/107
€13,40
Skladom (1 ks)

Dá sa u varenia relaxovať? Upravené a doplnené vydanie tejto obľúbenej knihy prináša inšpiráciu, ako spoločne zmeniť spôsob prípravy nedeľného obeda v zábavu a pochutnať si na pokrmoch preverených dlhoročnými skúsenosťami autorky.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 80 eur.

Podrobný popis

Makrobiotické nedeľné varenie (vrátane DVD) - Ing. dagmar Lužná

Chutné recepty na každú nedeľu v roku

Kniha ponúka zaujímavé a chutné recepty na každú nedeľu v roku - môžete si uvariť podľa ročných období, pripraviť chutné jedlo podľa makrobiotických zásad z prirodzených potravín, teda plodov, ktoré polia a záhrady okolo nás ponúkajú ku zberu a k sezónnemu spracovaniu. A čo si pre chuťové bunky pripravíte na záver? No predsa dezert! Samozrejme sladký a hladký!

Objavte čaro chutného a zdravého rodinného varenia

Prežijete radosť pri objavovaní nových chutí pri príprave vianočného "Makrá", s priateľmi môžete zdieľať svoje pocity pri popíjaní liečebných nápojov, s deťmi zameriate pozornosť na zdravé desiate a maškrty a všetci spoločne si vyskúšate svoju kreativitu pri príprave zeleninových pokrmov a zistíte, že poriadna chuť je nenahraditeľná, a to ako u prípravy vianočného, tak novoročného menu.

Zadarmo priložené DVD s cvičeniami

A nakoniec malý bonus pre veľkú radosť: kniha je doplnená o DVD sa základy energetických cvičení Do-In, ktoré môžete vykonávať hneď ráno po prebudení, a cviky pre posilnenie alebo uzdravenie jednotlivých orgánov, ktoré môžete cvičiť v priebehu dňa, a to ako doma, tak vonku.

 

Počet stránok: 252

Väzba: brožovaná + DVD

ISBN:978-80-7554-079-9

 

 

Ing. Dagmar Lužná - narodila sa v roku 1960 v znamení Strelca. O makrobiotiku sa aktívne zaujíma od roku 1990. Absolvovala kurzy u Ing. Jarmily Průchovej a neskôr u Milana Dvořáka, získala certifikát "Poradca pre tvorivý makrobiotický životný štýl". V rokoch 2000 až 2008 prevádzkovala v Košiciach predajňu zdravej výživy Ječmínek. V roku 2010 dokončila v magisterskom študijnom programe vzdelaní na Univerzite Tomáša Baťu v Zlíne ako inžinierka ekonómie v gastronómii.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: