BrainMax Boosters - zdroj energie, vitality a antioxidantov

Trh je doslova zahltený najrôznejšími shotmi, ktoré sa stali populárne vďaka zloženiu aj veľkému obsahu vitamínov. Avšak často to môžu byť iba koncentráty, v ktorých sú vitamíny bombardované množstvom obsiahnutého cukru. Čo v takých nápojoch doháňa výrobca na chuti, stráca pomaly ale iste na množstvo vitamínov. Vždy platí, že čím jednoduchšie zloženie, tým bližšie môžeme byť prínosom, ktoré tieto rastliny ponúkajú.

BrainMax Pure Boosters - posilnenie prírodnou cestou!

Pokiaľ patríte medzi tých, ktorí dávajú prednosť rastlinám a plodom, ktoré nám ponúka príroda, vytvorili sme rad BrainMax Pure Boosters. V jednotlivých boosteroch sme si veľmi dali záležať na skladbe jednotlivých surovín tak, aby mali synergický efekt a jedna druhú dopĺňala.

Ochutnať môžete BrainMax Pure Fruit Booster, kde sme skombinovali tropické ovocie s najvyššími hodnotami ORAC - tzn. množstvo antioxidačnej kapacity, ktorú každý druh ovocia obsahuje. Vďaka tomu si hneď ráno, kedy je telo pripravené na maximálne využitie všetkých bioaktívnych látok, môžete pochutnať na acai, maqui, prášku z acelory a lucumy. Ovocie sme doplnili o kurkumu, inulín, zázvor a kokosovú vodu. Pre intenzívnejšiu chuť je zmes obohatená o xylitol, citrónovú trávu a škoricu. Ako bodku na záver nájdete v Boosteri aj čierne korenie. Ten obsahuje látku piperín, ktorý preukázateľne zvyšuje účinok ostatných látok, podporuje vstrebávanie živín, pomáha k lepšiemu tráveniu, činnosti pečene a nervovej sústavy.

boostery infografika (doztracena) brainmarket SK_1

Ďalšími Boostermi sú BrainMax Pure Turmeric Ginger booster a BrainMax Pure Sweet Turmeric Ginger booster. Dali sme na na osvedčené ajurvédske kombo zázvoru a kurkumy. Tie sú považované za zahrievacie korenie. V ajurvédskom liečiteľstve má zahrievacie korenie a celkovo zahrievacie potraviny veľkú tradíciu. Ako už z názvu vyplýva, ide o potraviny, ktoré nás majú zahriať a zlepšiť funkcie krvného obehu. Sú preto využívané skôr v chladnejších mesiacoch. Majú dodať telu energiu, odolnosť voči chladu, posilniť imunitný systém, zvýšiť krvný obeh a tým aj teplotu tela a tiež podporiť tráviace procesy. Zahrievacie korenie nemusí byť súčasťou len zimných mesiacov, ale aj vtedy, keď sa stretávame s virózou a chceme telo podporiť napríklad v boji proti prechladnutiu. Oba boostery sú si svojim zložením podobné, len pri verzii Sweet sme zmes dochutili xylitolom. Brezovým cukrom, ktorý má nízky glykemický index a vďaka tomu si zmes môžu vychutnať aj diabetici alebo tí, ktorí sa vyhýbajú klasickému rafinovanému cukru. V druhom boosteri namiesto xylitolu nájdete čierne korenie.

Pochutnať si môžete na BrainMax Pure Beet Booster, v ktorom tvorí základ prášok z červenej repy, doplnený o cesnak a cibuľu. Účinné kombo, ktoré pomáha ako prevencia kardiovaskulárnych ochorení. Ide totiž o potraviny, ktoré podporujú produkciu oxidu dusnatého v cievach. Zmes je doplnená o škoricu a čierne korenie, pre lepší synergický efekt.

A posledným z radu boosterov je BrainMax Pure Afrodiziac Booster. Ten obsahuje napríklad Catuabu a celá zmes podporuje sexualitu, libido a zvyšuje sexuálnu túžbu. Súčasťou boosteru je tiež prášok z červenej repy, ktorá (ako už vieme) podporuje produkciu oxidu dusnatého v tele a je kľúčový pre zdravie obehového systému a tým u mužov zlepšuje potenciu.

Prečo BrainMax Pure Boosters?

  • Ľahko rozmiešateľný prášok.
  • Vhodný k popíjaniu ráno.
  • Pohodlný spôsob ako telu dodať vysoké množstvo antioxidantov, vitamínov a minerálov.
  • Starostlivo vyberané látky, ktoré pôsobia synergicky a majú proti***ové vlastnosti.
  • Môže súžiť ako horúci nápoj pri nachladnutí.
  • Podporí funkcie imunitného systému.
  • Vynikajúca aróma bez pridaných látok alebo farbív.
  • Posilní, nakopne a dodá vitalitu!

Jednotlivé Boostery môžete striedať, sú ľahko rozmiešateľné vo vlažnej vode. Pri prechladnutí, kedy je možné ich zmiešať s horúcou vodou. Na chuti sme si dali záležať, takže sú vyvážené. Všetky boostery môžete tiež vmiešať do džúsu alebo s ňou vytvoriť základ pre ranné smoothie.

Doplňte vitamíny a minerály prírodnou cestou!

 Veronika Halusková

***slovo zápal sa nesmie používať.

Ak ste v článku zaznamenali chybu alebo preklep, dajte nám, prosím, vedieť na mail korektura@brainmarket.sk. Ďakujeme!