CountryLife - múka mandľová BIO - bezlepková, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát

Kód: 23716
€7,10
Skladom (>5 ks)

Esenciálna surovina na výrobu pravých francúzskych makrónok alebo pre všetkých zástancov paleo stravovacieho štýlu.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 80 eur.

Podrobný popis

CountryLife - múka mandľová BIO, 250 g

Esenciálna surovina na výrobu pravých francúzskych makrónok alebo pre všetky zástancov paleo stravovacieho štýlu.

Upečte si parádnu tortu a cukrovinky alebo si vyrobte lahodný lahodný domáci nápoj.

Mandľová múka sa vyrába z najemno rozomletých mandlí. Môžete jej nahradiť časťou klasickej múky alebo použiť len múku mandľovú. Pokrmy tak trochu ozdravíte, odľahčíte a dodáte im vyššiu výživnú hodnotu. Z mandľovej múky sa vyrábajú vyhlásené makrónky, môžete s ňou však ozvláštniť akékoľvek dezerty. Zmixujete z nej aj mandľové mlieko alebo pripravíte domáci marcipán. Na mandľovú múku nedajú dopustiť tiež paleo nadšenci alebo celiatici, ktorí na nej oceňujú jej prirodzenú bezlepkovosť. Mandľová múka v bio kvalite je vhodná pre všetkých, ktorí chcú ozvláštniť svoj jedálniček novou surovinou s multifunkčným využitím a zaujímajú sa o zdravé stravovanie.

Zloženie

Mleté lúpané jadra mandlí*. Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje, ostatných orechov a sezamu.
*produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Alergény

škrupinové plody

Skladovanie

Skladujte v suchu. Nevystavujte priamym slnečným lúčom. Po otvorení uchovávajte vo vzduchotesnej nádobe.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2 491 kJ/596 kcal
tuky: 50,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,0 g
sacharidy: 9,0 g
z toho cukry: 4,5 g
vláknina: 10,0 g
bielkoviny: 21,0 g
soľ: 0,05 g

Zebra BIOEÚ BIO CZ-BIO-001

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: