Posilnite svoju imunitu vďaka týmto produktom.

Čokoládovo-malinový perník

Suroviny:

Korpus:

Na ozdobu:

Postup:

Vajíčko si rozmixujeme s cukrom do peny, pridáme džem, mlieko, kakao a dobre premiešame aby nám nezostali hrudky kakaa. V druhej mise si zmiešame múku, prášok do pečiva, prášok do perníka a škoricu, premiešame a jemne metličkou vmiešame do mokrej zmesi. Pečieme v plechu vyloženom papierom na pečenie alebo plech vymažeme maslom a múkou na 170 ° C okolo 20 minút. Hotový perník ešte teplý potrieme džemom, na polevu si zohrejeme smotanu (tak aby nevrela) a pridáme k nej na kúsky nalámanú čokoládu, necháme rozpustiť a dobre premiešame, natrieme na perník a dozdobíme lyofilizovanymi malinami.

 

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: