Hokkaido koláč s tvarohovým krémom

Suroviny:

Cesto:

Krém: 

Postup:

Na korpus si zmiešame mokré ingrediencie - pyré, kefír, vajcia, čakankový sirup. V druhej miske zmiešame múku s proteínom a práškom do pečiva. K sypkej zmesi prilejeme mokrou a metličkou zmiešame dohromady. Cesto vylejeme do formy (priemer 20 cm) vystlanej papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 35 minút. Medzitým si pripravíme krém zmiešaním všetkých ingrediencií. Krém odložíme do chladničky. Upečený korpus necháme vychladnúť. Zrežeme nerovný vrch a korpus pozdĺžne prerežeme na dve časti. Aj tie necháme úplne vychladnúť. Do formy dáme spodnú časť korpusu. Nanesieme polovicu krému, prikryjeme druhou časťou korpusu a nanesieme druhú polovicu krému. Zrezaný vršok korpusu rozdrobíme nadrobno a nanesieme na vrch koláča. Odložíme aspoň na hodinu do chladničky.