🚀 Pripravte sa nielen na pracovné nasadenie bez kompromisov. BACK TO BUSINESS!

Pravý japonský zelený čaj KAMACHA, 50 g

Kód: 6452/606
€11,05
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Exkluzívny japonský zelený čaj. Tento čaj je známy hlavne vďaka svojmu extrémne starostlivému spracovaniu. Doprajte si luxus dovezený priamo z Japonska .

Detailné informácie

80 000+ spokojných klientov
80 000+ spokojných
klientov
10 000+ overených recenzií produktov
10 000+ overených
recenzií produktov
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.

Podrobný popis

Pravý japonský zelený čaj KAMACHA, 50 g

Exkluzívne prinášame tento zelený. Tento čaj je spracovávaný s extrémnou precíznosťou, ktorá je pre Japoncov typická.

Čerstvá úroda z tohtoročnej jari 2021 v Bio kvalite.

Ide o prvotriedny typ japonského zeleného čaju spracovaný tradičnou methodou, pri ktorej fermentácii zabránené nie je parou, ale horúcim vzduchom v kovovej panvici ("kama" v japonskej panvici).

Hlavné prínosy pitia pravého zeleného čaju:

  • silný prírodný antioxidant
  • zlepšuje kognitívne funkcie
  • spomaľuje starnutie mozgu
  • znižuje riziko mŕtvice
  • podporuje metabolizmus a spaľovanie tukov
  • posilňuje kardiovaskulárny systém
  • znižuje zápalovosť v tele

Dávkovanie:
1 čajová lyžica na 1,5 dcl vody

Odporúčaný návod na použitie:
1. nálev: vodu nechajte vychladnúť na 70 - 80C, doba lúhovania 30 sekúnd - 1 minúta, neprekračujte dobu lúhovania
2. nálev: vodu nechajte vychladnúť na 80C, doba lúhovania 1 - 1,5 minúty, neprekračujte dobu lúhovania
3. nálev: vodu nechajte vychladnúť na 90C, doba lúhovania 2 minúty
4. nálev: zalejte vrelou vodou (100C), doba lúhovania cca 2 minúty, podľa chuti čaju

Upozornenie:
Nikdy nezalievajte nový nálev vrelou vodou, došlo by k spáleniu lístkov.

Balenie: 50 g

Dodatočné parametre

Kategória: Čaj, káva, kakao
EAN: 8594190029764
Veľkosť balenia: 50 g
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: