Sonnentor Chilli lusky extra ostré, celé, BIO, 25 g *SK-BIO-002 certifikát

Kód: 65145
Akcia BIO VEGAN Nie je možné uplatniť zľavový kód
Značka: Sonnentor
€3,15 –17 %
00399@2x.36f75a10
€3,15 –17 % €2,60
Skladom (1 ks)

Kto má rád ostré a hľadá intenzívny chuťový zážitok, neodolá a siahne po tomto ohnivo ostrom chilli. Stupeň ostrosti = 9 . Môžete ho rozomlieť alebo povariť celý struk. V kuchyni sa použitie čili medze nekladú. Hodí sa do cestovinových omáčok alebo na prípravu marinád . Tiež dezerty môžu zniesť trošku ohňa, obzvlášť odporúčame čokoládovú čili omáčku, ktorá sa výborne hodí k zmrzline aj pikantnému kurčaťu. Miera ostrosti je na každom balení vyznačená pomocou stupnice 0-10.

Detailné informácie

Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Sonnentor Chilli struky extra ostré, celé, BIO, 25 g

Kto má rád ostré a hľadá intenzívny chuťový zážitok, neodolá a siahne po tomto ohnivo ostrom chilli. Stupeň ostrosti = 9 . Môžete ho rozomlieť alebo povariť celý struk. V kuchyni sa použitie čili medze nekladú. Hodí sa do cestovinových omáčok alebo na prípravu marinád . Tiež dezerty môžu zniesť trošku ohňa, obzvlášť odporúčame čokoládovú čili omáčku, ktorá sa výborne hodí k zmrzline aj pikantnému kurčaťu. Miera ostrosti je na každom balení vyznačená pomocou stupnice 0-10.

Využitie

Jedlá z jedného hrnca, karí, dipy, vajcia, dusené mäso, ryby, čerstvý syr, hydina, grilovanie, zelenina, strukoviny, jahňacie mäso, morské plody, cestoviny, hovädzie mäso, zverina, pikantná štrúdľa, polievky, vegetariánska

Zloženie

Chilli bio, struky

Skladovanie

Skladovať v suchu a chlade.

Veľkosť balenia

25 g

Dodatočné parametre

Kategória: Omáčky, dochucovadlá, korenie
EAN: 9004145003996
Veľkosť balenia: 25 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: