Sonnentor Mungo, semínka k nakličování, BIO, 120 g *SK-BIO-002 certifikát
Kód: 65007Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.
Súvisiaci tovar

BrainMax Pure Sugo, BIO, 180 g Paradajková omáčka s bazalkou, extra panenským olivovým olejom a olivami / *CZ-BIO-001 certifikát
Momentálne nedostupné
€4,75

BrainMax Pure Salsa, 220 g Omáčka z čerstvých paradajok dochutená cibuľou chilli a korením
Skladom
(>5 ks)
€3,95

BrainMax Pure Špagety, semolinové, BIO, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát / Expirace 07/07/2023
Skladom
(>5 ks)
€2,35

BrainMax Pure Cestoviny z čiernej kráľovskej quinoy, BIO, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát
Skladom
(>5 ks)
€4,35
Podrobný popis
Sonnentor Mungo, semienka na naklíčovanie, BIO, 120 g
Povznášajúcu chuť mungo klíčkov vychválite až do nebies. Budú pre vaše jedlo nielen ozdobou, ale aj zdrojom cenných živín . Naklíčené fazuľa mungo – niekedy mylne označované ako sójové klíčky – sa výborne hodia do šalátov, polievok i ázijských pokrmov WOK .
Zloženie
Fazuľa mungo bio (Vigna radiata)
Príprava
Doba namáčania: 12 hodín
Doba klíčenia: 4-5 dní
Preplachovanie vodou: 2-3x denne
Ideálna teplota:18-20 °C
Odporúčané vybavenie: nakľučovacie poháre
Pred konzumáciou ešte raz prepláchnuť vodou. Výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo uchovávať nanajvýš dva či tri dni v chladničke.
Skladovanie
Skladovať v suchu a chlade.
Veľkosť balenia
120 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Potraviny |
---|---|
EAN: | 9004145001138 |
Veľkosť balenia: | 120 g |

Množstevná zľava
BrainMax Pure Ľanové semienko (hnedé) BIO, 500 g *CZ-BIO-001 certifikát// Expirácia 30/06/2025
Skladom
(>5 ks)
€2,70

Množstevná zľava
BrainMax Pure Pumpkin Seeds Peeled, Tekvicové semienka BIO, 250g *CZ-BIO-001 certifikát
Skladom
(>5 ks)
€3,55

Množstevná zľava
BrainMax Pure Chia Seeds, Chia semienka BIO, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát
Momentálne nedostupné
€3,55
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár