🚀 Pripravte sa nielen na pracovné nasadenie bez kompromisov. BACK TO BUSINESS!

Sonnentor Harissa, BIO, 70 g *SK-BIO-002 certifikát

Kód: 65775
Akcia BIO VEGAN Nie je možné uplatniť zľavový kód
€4,05 –18 %
01218@2x.dc1c0f46
€4,05 –18 % €3,30
Skladom (3 ks)

Máte radi ostré? Potom vás naša Harissa určite nesklame! Africká a arabská kuchyňa sa bez štipľavej papriky, chilli a cesnaku nezaobídu. Zmes dobre rozmiešajte v troche oleja a použite ako pastu na prípravu omáčok, duseného mäsa, zeleniny a pod . Zapálení gurmáni si dokonca mažú pastu z tohto korenia na chlieb.

Detailné informácie

80 000+ spokojných klientov
80 000+ spokojných
klientov
10 000+ overených recenzií produktov
10 000+ overených
recenzií produktov
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.

Podrobný popis

Sonnentor Harissa, BIO, 70 g

Máte radi ostré? Potom vás naša Harissa určite nesklame! Africká a arabská kuchyňa sa bez štipľavej papriky, chilli a cesnaku nezaobídu. Zmes dobre rozmiešajte v troche oleja a použite ako pastu na prípravu omáčok, duseného mäsa, zeleniny a pod . Zapálení gurmáni si dokonca mažú pastu z tohto korenia na chlieb.

Využitie

Nátierky, jedlá z jedného hrnca, dusené mäso, hydina, grilovanie, zelenina, strukoviny, zemiaky, syr, jedlá z obilnín, tofu/seitan, vegetariánske jedlá

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 352 kJ / 326 kcal
Tuky 13,2 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5 g
Sacharidy 22 g
- z toho cukry 10,1 g
Bielkoviny 13,6 g
Soľ 4,8 g

Zloženie

Paprika sladká bio (mletá), cesnak bio, koriander bio, paprika ostrá bio (mletá), černuška bio, koriander vňať bio, chilli bio (mleté) (5%), morská soľ konv. (5%), rímska rasca bio

Môže obsahovať stopy týchto alergénov: lepok

Skladovanie

Skladovať v suchu a chlade.

Veľkosť balenia

70 g

Dodatočné parametre

Kategória: Omáčky, dochucovadlá, korenie
EAN: 9004145012189
Veľkosť balenia: 70 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: