TermoLid Cebador 350 ml, Stříbrný Nerezová kalabasa s viečkom

Kód: 6452/1517
€16,40
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Kalabasa vyrobená z prvotriednej nerezovej ocele . Technológia dvojitej steny (double wall) zaručuje dokonalú tepelnú izoláciu . Výsledkom je, že teplo je udržované oveľa dlhšie. Súčasne vonkajšie steny nezahrievajú, takže môžeme bez problémov držať nádobu v ruke, aj keď je vo vnútri horúci nápoj.

Detailné informácie

80 000+ spokojných klientov
80 000+ spokojných
klientov
10 000+ overených recenzií produktov
10 000+ overených
recenzií produktov
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.

Podrobný popis

TermoLid Cebador 350 ml, Strieborný

Kalabasa vyrobená z prvotriednej nerezovej ocele . Technológia dvojitej steny (double wall) zaručuje dokonalú tepelnú izoláciu . Výsledkom je, že teplo je udržované oveľa dlhšie. Súčasne vonkajšie steny nezahrievajú, takže môžeme bez problémov držať nádobu v ruke, aj keď je vo vnútri horúci nápoj.

Rozdiel medzi TermoLid a podobným príslušenstvom spočíva v jeho špeciálnom veku vyrobenom z plastu bez obsahu BPA s tesnením , ktoré umožňuje uzavretie nádoby z vrchu. Toto riešenie prináša niekoľko výhod. Po prvé, podporuje udržanie požadovanej teploty nápoja . Navyše zaisťuje stabilitu nádoby , uľahčuje jej prepravu a chráni pred vyliatím obsahu . Dôležité je , že veko má priehlbinu pre umiestnenie bombilly , čo umožňuje piť yerba maté , dokonca aj keď je nádoba uzavretá . Treba však poznamenať, že TermoLid nie je fľaša a je vhodné ho prepravovať iba vo vzpriamenej polohe , ideálne v ruke.

  • Kapacita:   cca. 350 ml
  • Rozmery:   výška: 11,5 cm; priemer: 8 cm
  • Materiál:   Nerezová oceľ, plast bez BPA (veko)
  • Téma:   Cebador (strieborný)
  • Výrobca:   Cebador
  • Ďalšie informácie:   Pred prvým použitím opláchnite vriacou vodou.

Dodatočné parametre

Kategória: Kalabasy
EAN: 5903919014982
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: