🚀 Pripravte sa nielen na pracovné nasadenie bez kompromisov. BACK TO BUSINESS!

Sonnentor - Oregano, BIO, 18 g *SK-BIO-002 certifikát

Kód: 62457
€3,25
Skladom (>5 ks)
Dobromyseľ alebo oregano – umenie talianskej kuchyne by nebolo dokonalé bez tohto bylinného, ​​pieporného, ​​horko-ostrého korenia. Stredoeurópania už od Talianov niečo pozerali. Radi používajú oregano do zeleninových pokrmov alebo omáčok na cestoviny. Oregano sa výborne hodí aj do ostrých jedál, práve preto ho možno nájdeme v celom rade mexických pokrmov. Ovčí syr s olivovým olejom a oreganom, to všetko zabalené v alobale a položené na gril, vlažný letný večer a pohár vína. Užite si doma dovolenku!

Detailné informácie

80 000+ spokojných klientov
80 000+ spokojných
klientov
10 000+ overených recenzií produktov
10 000+ overených
recenzií produktov
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.

Podrobný popis

Sonnentor - Oregano, BIO, 18 g

Dobromyseľ alebo oregano – umenie talianskej kuchyne by nebolo dokonalé bez tohto bylinného, ​​pieporného, ​​horko-ostrého korenia. Stredoeurópania už od Talianov niečo pozerali. Radi používajú oregano do zeleninových pokrmov alebo omáčok na cestoviny. Oregano sa výborne hodí aj do ostrých jedál, práve preto ho možno nájdeme v celom rade mexických pokrmov. Ovčí syr s olivovým olejom a oreganom, to všetko zabalené v alobale a položené na gril, vlažný letný večer a pohár vína. Užite si doma dovolenku!

Využitie

Nátierky, hamburger, dipy, ryby, čerstvý syr, hydina, zelenina, strukoviny, zemiaky, syr, losos, cestoviny, pizza, rizoto, čatní, tekvica / cuketa, zapekanie, pesto, quiche, šalát, bravčové mäso, tofu / paradajky, vegetariánske jedlá

Zloženie

Dobromyseľ bio

Skladovanie

Skladovať v suchu a chlade.

Veľkosť balenia

18 g

Dodatočné parametre

Kategória: Omáčky, dochucovadlá, korenie
EAN: 9004145007772
Veľkosť balenia: 18 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: