Activus Hnědá čočka bez nálevu, 150 g BIO šošovka na priamu konzumáciu

Kód: 67941
Novinka Tip BIO VEGAN Bez lepku
€2,20
Skladom (>5 ks)

BIO hnedá šošovka bez nálevu, bez lepku a bez konzervantov je ideálnou voľbou pre rýchle a zdravé jedlo. Obsahuje vysoký podiel vlákniny a bielkovín a nevyžaduje žiadnu tepelnú úpravu. Stačí otvoriť a pridať do šalátu alebo servírovať ako prílohu.

Detailné informácie

800 000+ spokojných klientov
800 000+ spokojných
klientov
1 000 000+ overených recenzií produktov
1 000 000+ overených
recenzií produktov
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.

Podrobný popis

Hotové jedlo bez lepku a konzervantov

Activus Šošovka bez Nálevu sú hotové strukoviny v bio kvalite, ktoré si zachovávajú prirodzenú chuť aj nutričné ​​hodnoty. Sú bez lepku, alergénov i chemických konzervantov a pripravené na okamžitú konzumáciu. Hnedá šošovka je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny a vďaka nízkemu obsahu tuku je ideálnou súčasťou vyváženého jedálnička. Využijete ju do šalátov, ako prílohu alebo ako základ zdravého pokrmu. Produkty Activus spĺňajú najprísnejšie ekologické normy a sú balené v inovatívnych obaloch s nižšou uhlíkovou stopou ako klasické sklo. Výrobok má dlhú trvanlivosť, nevyžaduje chladenie ani mrazenie.

Zloženie

Hnedá šošovka* 99,2 %, jedlá soľ morská 0,8 %.

*produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, LT-EKO-001

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 745 kJ / 176 kcal
Tuky
0,6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny
0,1 g
Sacharidy 28 g
- z toho cukry 0,6 g
Bielkoviny 13 g
Soľ
0,8 g
Vláknina 4,5 g

Upozornenie

Skladujte na suchom a chladnom mieste, nevystavujte priamemu slnečnému svitu. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 2 dní.

Balenie

150 g

Dodatočné parametre

Kategória: Potraviny
EAN: 4779039732911
Veľkosť balenia: 150 g
Výrobca: Activus

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: