🚀 Pripravte sa nielen na pracovné nasadenie bez kompromisov. BACK TO BUSINESS!

Iswari BIO RAW čokoláda - Dark Intense Xylitol Crispy, 75 g

Kód: 98020
Tip Nie je možné uplatniť zľavový kód
€3,88
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Raw čokoláda Dark Iswari je čokoláda, ktorá obsahuje menej ako 1 % cukrov, preto je vhodná aj pre diabetikov. Obsahuje 85 % kakaa, ktoré dopĺňa intenzívna čokoládová chuť.

  • RAW
  • BIO
  • Zdroj dobrej nálady
  • Sladené xylitolom
  • S obsahom superpotravín

Detailné informácie

80 000+ spokojných klientov
80 000+ spokojných
klientov
10 000+ overených recenzií produktov
10 000+ overených
recenzií produktov
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.

Podrobný popis

Iswari BIO RAW čokoláda - Dark Intense Xylitol Crispy, 75 g

BIO RAW čokolády od Iswari obsahujú 85 % kakaovej sušiny, ktorá je pripravená z vysoko aromatických nepražených kakaových bôbov odrody Arriba Nacional.
Vďaka šetrnej výrobe za nízkych teplôt do 42 °C zostávajú zachované všetky výživové hodnoty a chuťové vlastnosti. Čokolády sú sladené
xylitolom (prírodným sladidlom pochádzajúcim z brezovej kôry či kukurice), ktorého hlavnou výhodou je nízky glykemický index, tzn. že sa veľmi pomaly vstrebáva a len veľmi málo ovplyvňuje hladinu cukru v krvi.

Neobsahujú mlieko, lepok, rafinované sladidlá, sóju ani stužený tuk.

Zloženie

Kakaová hmota (85 %), kakaové maslo, xylitol, bio vanilkový extrakt, bio slnečnicový lecitín.

Obsah

75 g

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 2532 kJ/614 kcal
tuky 53,1 g
   z toho nasýtené mastné kyseliny 31,3 g
sacharidy 15,4 g
   z toho cukry 0,7 g
bielkoviny 9,7 g
soľ <0,1 g
vláknina 18,0 g

 

Skladovanie

Skladujte v suchu a chlade.

 

V našej ponuke nájdete tiež ďalšie čokolády, aj iné produkty značky Iswari.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády a sladkosti
EAN: 8594188400681
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: