🚀 Pripravte sa nielen na pracovné nasadenie bez kompromisov. BACK TO BUSINESS!

Kult Water Kefir, vodní kefír, zázvor a citron, 330 ml

Kód: 66378
€3,65
Skladom (>5 ks)

Kult Kefir Ginger & Lemon - nealkoholická, nízkokalorická fermentovaná limonáda bez pridaného cukru a sladidiel. To je vodný kefír s charakterom!

Detailné informácie

80 000+ spokojných klientov
80 000+ spokojných
klientov
10 000+ overených recenzií produktov
10 000+ overených
recenzií produktov
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.

Podrobný popis

Kult Water Kefir, vodný kefír, zázvor a citrón, 330 ml

Kult Kefir Ginger & Lemon, kde lahodnej príchuti dominuje peruánsky zázvor a citrónová šťava.

Vodný kefír je prírodný fermentovaný nápoj vytvorený tradičnou metódou kvasenia s pomocou kefírových kultúr. Obsahuje živé probiotické kultúry , ktoré podporujú zdravie črevnej mikroflóry. Kombinácia mučenky a chmeľu ponúka nielen netradičný chuťový zážitok, ale aj prirodzený relaxačný účinok – skvelý na koniec hektického dňa. Najlepšie si ho vychutnáte vychladený.

  • Nealkoholická fermentovaná limonáda bez pridaného cukru a umelých sladidiel
  • Kombinácia peruánskeho zázvoru a citrónovej šťavy s nádychom stredomorského rozmarínu
  • Ideálna náhrada sladkého pitia
  • Vhodné pre deti
  • Obsahuje živé probiotické kultúry - prirodzený boost pre trávenie
  • Nepasterizovaný a bez chémie – 100% živý produkt
  • Osviežujúci chuťový twist – zázvor + citrón = fermentovaná extáza
  • Alternatíva k alkoholu alebo sladeným nápojom
  • Bez konzervantov, pasterizácie a zbytočných aditív

Zloženie

Vodný kefír (filtrovaná voda, kultúra vodného kefíru, trstinový cukor* (čiastočne premenený fermentáciou), citrónový koncentrát*), zázvorová šťava (1,2 %)*, citrónová šťava (1%)*, prírodná rozmarínová aróma.

Balenie

330 ml

Dodatočné parametre

Kategória: Nápoje
EAN: 5419980092281
Objem: 350 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: